MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: Bugünkü CHP ve zihniyeti; nerede bir Türk düşmanı, Atatürk düşmanı varsa onunla beraberdir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, “MHP, Atatürk hassasiyetini her şartta, onun manevi şahsı ve meydana getirdiği değerlere en yüksek zaviyeden sahip çıkarak gösterirken; CHP ne yazık ki Atatürk’ün en büyük düşmanı olan bölücü ve yıkıcı zihniyetlerle ittifak kurarak Atatürk’e en büyük muhalefeti yapmıştır.” dedi


MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül sosyal medya hesabından CHP’ye tepki gösterdi.
MHP’li Bülbül’ün açıklaması şu şekilde;
Atatürk’ün ortaya koyduğu milli misyon ve vizyona sığmayan söylem ve eylemlerin adeta merkezi haline gelen bugünkü CHP’nin kadro ve zihniyeti, ikiyüzlü siyasetine devam etmektedir.
Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet virüsünün her türlü versiyonunu bünyesinde barındıran CHP; Atatürk demeyi kendine zulüm gören, sözde ermeni soykırımını savunan, terör örgütleriyle hemhal olan kadrolara sahiptir ve bunları savunmaktadır.
Atatürk’ün kurduğu üniter devlet yapısını başkalaştırma teşebbüsünde bulunan gizli masaların müdavimi CHP Genel Başkanı ve arkadaşlarının ağzından acaba kaç kez Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm diyene!” veciz sözü çıkmıştır?
Duyan, gören, bilen var mıdır?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit cenazesinden çıkar çıkmaz soluğu terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Partisi’nde almış, sırıtarak poz vermiştir ve hiç utanmamıştır!
Sınır güvenliğimiz kalmadı diye feveran eden Ali Mahir Başarır sana soruyorum: Irak-Suriye tezkereleri sınır güvenliğimiz için çıkarılırken CHP daha önce noktası virgülü aynı içerikte olan tezkerelere evet oyu vermesine rağmen neden son iki tezkereye HAYIR oyu vermiştir?
CHP yaşanan hain terör saldırılarıyla ilgili olarak 4 siyasi parti grubunun imzaladığı ortak bildiriye, terörü kınamak için şart sunmuş ve imzalamamıştır.
CHP geçmişte bu tarz ortak bildirilere imza atmış olmasına rağmen neden HEDEP ile birlikte imza atmamıştır?
Siz 12 Eylül öncesi Marksist-Leninist örgütlerin şiddet ve terör geleneğinden geliyorsunuz.
Siz Atatürk maskesi takarak her türlü fitne ve ihanete yoldaş olanlarsınız!
Taktığınız maskeler bir bir düşüyor!
Aziz Türk milletinin feraseti ve vicdanı karşısında giydiğiniz hüküm her yerde karşınıza çıkıyor!
Terör örgütü PKK’nın yayın organına çıkıp konuşan ve orada Anayasanın ilk üç maddesini değiştirelim diyen bugün emanetçisi olduğunuz Kılıçdaroğlu değil miydi?
Terör örgütü PYD-YPG için “Bizim için terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur.” diyen CHP Genel Başkanı değil miydi?
CHP 8. Olağanüstü Kongresinde “CHP kurultayında söylüyorum, CHP iktidarında yerel yönetimde özerklik şartını mutlaka getireceğiz.” diyen Genel Başkanınız Kılıçdaroğlu değil miydi?
Bebek katilinin heykelini dikeceğim diyen Demirtaş için feryat eden Kılıçdaroğlu, emanetçisi Özgür Özel ve CHP yönetimi ruzi mahşerde şehit bebeklerin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Özgür Özel daha evvel dağlardan talimat alıyor dediği, bebek katilinin heykelini dikeceğim diyen Demirtaş’a CHP kongresinden selam yollarken hiç utanmamıştır.
Terör örgütü PKK’nın yayın organlarından çıkmayan Özgür Özel, şanlı ordumuza kimyasal silah iftirası atanlarla birlikte PKK’lı yayın organlarına ödül verirken Mehmetçiğimizden hiç utanmamıştır!
CHP parti meclisi üyesi Nevaf Bilek; “Diyarbakır, Kürdistan’ın parçasıdır, iktidar olursak anadil için her türlü adım atılacak” demiştir ama CHP’den ses çıkmamıştır.
10 Nisan 2023’te CHP’nin yayın organı HALKTV Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerimiz hakkında “Kürt illeri” diyerek bölücülüğe ışık tutmuş ve manşet vermiştir. CHP’den ses çıkmamıştır!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Nuşirevan Elçi, CHP Genel Merkezinde röportaj verdiği yerde bulunan Türk bayrağı kaldırılarak PKKlı yayın organına bölünme demeci vermedi mi?
24 Mart 2023’te CHP Milletvekili Yunus Emre, CHP’nin televizyonu Halk TV’de bölünmenin yolunu açacak olan özerklik şartının kaldırılacağından bahsetmiştir.
Siz bu şekilde mi Atatürk’ün partisi olacaksınız?
Altılı Masanın Ortak Mutabakat Metni Sayfa 31’de yer alan ve CHP’nin imzaladığı bölücü ifadeler net olarak ortadadır, bunlardan kaçamazsın Ali Mahir Başarır!
Bölücülerin hamiliğine soyunan CHP’nin 2018 Seçim Beyannamesi-Millet İçin Geliyoruz adlı kitapçığının 113, 114 ve 142. sayfalarında yer alan özerklik ve anadil itirafları aşağıdadır.
CHP, Anayasanın ilk üç maddesini böyle mi koruyacak?
Terörist cenazesine katılanların Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olduğu CHP hiç utanmadan şehit cenazelerine katılıyor.
Bu aziz milletimize karşı yapılan büyük bir provokasyondur!
Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllarda devlete isyan eden, askerlerimize silah sıkan ve Atatürk’ün emriyle idam edilen terörist Seyit Rıza’nın fotoğrafını elinde taşıyan kişi CHP’nin milletvekili değil mi?
Atatürk nerede siz neredesiniz be hey yüzsüzler!
Sözde ermeni soykırımını savunanların CHP İl Başkanı olduğu bir yapıda düşmanı CHP’nin içerisinde aramak gayet doğaldır.

Bugünkü CHP ve zihniyeti; nerede bir Türk düşmanı, Atatürk düşmanı varsa onunla beraberdir.
Terör örgütü PKK’nın propaganda kanallarında boy gösteren CHP Genel Başkanları ve CHPliler burada duruyor, bizim bir şey anlatmamıza gerek yok.
Bütün bu somut gerçekler apaçık ortadayken alçakça MHP’yi eyalet/özerklik ifadeleriyle yan yana gösterme telaşında olan CHP takiyenin, istismarın ve yalanın odak noktası haline gelmiştir.
MHP, Atatürk hassasiyetini her şartta, onun manevi şahsı ve meydana getirdiği değerlere en yüksek zaviyeden sahip çıkarak gösterirken; CHP ne yazık ki Atatürk’ün en büyük düşmanı olan bölücü ve yıkıcı zihniyetlerle ittifak kurarak Atatürk’e en büyük muhalefeti yapmıştır.
Bugün gelinen noktada CHP, hain Seyit Rıza ve Atatürk arasında seçim yapacak olsa; sırf birlikte demlendiği terör örgütünün siyasi uzantısı DEM partisi gücenmesin diye Seyit Rıza’nın safında yer alacaktır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun fikirlerine tamamen zıt yollarda ilerleyerek, onun maskesini takıp adeta onun isminden nemalanan bu gizli Atatürk düşmanlarına da Atatürk’e alenen düşmanlık besleyenlere de var olduğumuz günden beri karşıyız.
Türk milleti ve devletinin adeta bela paratoneri olan MHP ve değişmez çizgilerine kara çalma telaşından vazgeçin!
Evvela aziz Türk milletine bölücülerin uzantılarıyla olan kirli ilişkilerinizin, Atatürk düşmanlarına karşı beslediğiniz muhabbetin hesabını verin.
Böyle habis bir zihniyetin kirli emellerine geçit vermeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’nin milli tavrı muhakkak birilerini incitmiştir ve incitmeye de devam edecektir.
Milli birlik ve beraberliğin daim olmasından, devletin güçlü, milletin mutlu olmasından başka bir kaygı ve telaşı olmayan Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Türkçe olan duruşu; milli benlik yoksunlarını, hain ve işbirlikçileri rahatsız etmeye devam edecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*