MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: İzan ve idrakten yoksun Levent Gültekin, yanlış adreslere uğrayıp çakallığını büsbütün ortaya serme

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih Yalçın: İzan ve idrakten yoksun Levent Gültekin, yanlış adreslere uğrayıp çakallığını büsbütün ortaya serme

İzan ve idrakten yoksun Levent Gültekin’e…

Öteden beri MHP ve Türk milliyetçiliği hakkında ipe sapa gelmez itham ve iftiralarda bulunup duruyorsun. Sendeki bu MHP takıntısının, Milliyetçi-Ülkücü Harekete husumetin arka planında ne var, açıkla da herkes öğrensin.

Senin bu garip tutumunu, yazarlık çabası ve entelektüel tepkisiyle açıklamak mümkün değil.
Çünkü sen kendini yazar zanneden bir çaylaksın.

Kıratına ve boyuna bakmayıp durduk yerde MHP’ye ayar vermeye çalışıyorsun.

Sen galiba bizim üzerimizden şöhret olmaya çabalıyorsun.

Dünkü çocuk olduğundan, hareketimizin 55 yıllık mücadelesinden bihabersin. Bunun için de desteksiz atıyorsun. Desteksiz atmakla kalmayıp partimize ve camiamıza saygısızlık ediyorsun.

Bir süre önce Milliyetçi Hareket yüzünden Türk kimliğinin kirlendiğini iddia edecek kadar akıl, izan ve idrakten yoksun görüşler serdettin. Kıt aklına ve cehaletine bakmadan bizim duygu derinliğimizi de ölçmeye kalktın. Kötü niyetli ve ahlaksızca bir yaklaşımla “Bu ülkeyi tüm renkleriyle bir bütün olarak görmüyorsunuz.” iddiasında bulundun.

Şimdide kanla beslendiğimizi ve Kandille aynı amaca hizmet ettiğimizi iddia ederek şehit cenazeleri gelmese MHP diye bir şey olmaz diyerek adileşiyorsun.

Senin gibiler gazetecilik mesleğinin yüz karasıdır. Senin gibilerin ön yargı, hoşgörüsüzlük ve sevgisizlikleri; birlik ve bütünlüğümüzün önünde engeldir. Etnik ırkçılığı hortlatan, bin yıllık kardeşliği ortadan kaldıran senin gibi yarım akıllılar ve dar kafalılardır.

Şehirlerimize her gün şehit geliyor, sen MHP’yle uğraşıyorsun.

Unutma ki MHP liderinin feraseti ve sağduyusu, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin sabır, metanet ve itidali olmasıydı; bugün Türkiye’nin her sokağında insanlar birbirini boğazlıyor olacaklardı.

Bir de sana soralım:
Türkiye’yi ve Türk insanını sevmek ne zamanda beri Kandil’le aynı safa düşmek oldu?

Bu ülkenin hayatını kaybetmiş evlatları için söyleyecek bir sıcak cümleniz yok mu?

PKK’nın “intikam için” asker ve polis öldürmesini sanki demokratik bir hakmış gibi masumlaştırma eğilimin iğrenç bir şekilde sırıtıyor.

Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Kim olursa olsun, neye inanırsa inansın, hangi bahaneye sığınırsa sığınsın insan hayatına kast eden canileri ve terörist hedefleri tartışmasız, amasız ve ön şartsız lanetliyorum.” cümlesini niye dikkate almıyorsun?

Çünkü sen ön yargılı ve kötü niyetlisin. Yüreğin nefretle dolu ama başkasından sevgi bekleyecek kadar zavallısın.

İyisi mi sen git başka mecralarda ikbal ara kendine…
Yanlış adreslere uğrayıp çakallığını büsbütün ortaya serme.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*