MİT’i Teröre kurye yapma

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tarihte hiçbir diktatörün adaletten kaçamadığını belirterek “Başbakan Milli İstihbarat Kuruluşu’nu terör örgütlerinin kuryesi yapmamalıdır” dedi.

Partisinin grup toplantısında Bahçeli, özetle şunları söyledi:

“AKP’li bir milletvekilinin ‘Ayakkabı kutun kaç numara, maşallah 85 numara, senin kutun büyüktür’ sözleri cezalandırılmaktadır. Peki Başbakan, senin ayakkabı kutuların gerçekte kaç numaradır? Tuhafımıza giden bir başka husus ise geçtiğimiz hafta ağzına hiç almadığı ‘Türk milleti’ ifadesini kullanmasıdır. Zoru görünce yörüngesi mi kaymıştır? Yeni bir siyasi ayak oyunun eseridir. Bu düpedüz münafıklık alametidir.

BABA-OĞUL ÇIKIN
Başbakan ülkemizi ‘Ananas Cumhuriyeti’ne çevirenleri aynadaki akislerinde aramalıdır. Nasıl ki, şeref konusunda giriştiğin bahsi kaybetmişsen, evladınla ilgili sarf ettiğin sözlerin de peşini bırakmayacaktır. Sen ki, hırsızlığın babadan oğula geçtiğini yıllar evvel, bir partinin il başkanıyken söylemiştin. Şayet evladının bir usulsüzlüğü varsa, ki savcılığın iddiası budur, bunun sorumlusu sensin ve sağladığın imkanlardır.

SİLAH MI TAŞIYORSUN
Adana’daki TIR’lara ne diyeceğiz? TIR’ların istikameti neresidir? AKP hükümeti MİT TIR’larıyla neyin sevkiyatını yapmaktadır? Başbakan, Esad muhaliflerine silah mı taşımakta, MİT eskortluk mu yapmaktadır? MİT’in TIR üstündeki macerası nereye kadar devam edecektir? Başbakan Milli İstihbarat Kuruluşu’nu terör örgütlerinin kuryesi yapmamalıdır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*