MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman : Cumhur İttifakı’nın tek düşüncesi Türk milleti, tek sevdası Türkiye Cumhuriyeti’dir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri nedeniyle Bursa’da düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman 31 Mart 2024 Yerel Seçimler münasebetiyle Bursa’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. “Zillet belediyeciliği, Türkiye’nin bekasını hedef alanların, beşinci kol faaliyeti yürütenlerin, bölücülerin ve milli varlığımıza göz dikenlerin ileri karakolu gibi faaliyet göstermektedir.” Dedi.

MHP’li İsmet Büyükataman’ın açıklamasının tamamı: 

Muhterem misafirler, Değerli Dava arkadaşlarım, Basınımızın kıymetli temsilcileri,  Bursa İl Başkanlığımızın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi münasebetiyle tertiplediği basın toplantımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sözlerime başlamadan önce hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyor, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletiyorum.

ÜÇ HİLAL, HAYATINI TÜRK MİLLETİNE VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE ADAMIŞTIR

Milliyetçi Hareket Partisi 9 Şubat 1969’da kurulmuş ve tam 55 yıldır Türk milliyetçilerinin siyasi arenadaki tek temsilcisi olarak ilkelerinden taviz vermeden, eğilmeden, özünden kopmadan mücadelesini bu günlere kadar sürdürmüştür. Üç Hilal, hayatını Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan yiğit dava adamlarının, ülkü erkelerinin kutlu sancağı olmuştur. Ülkemizin büyük badireler atlattığı, demokrasi ve milli birliğimizin tehdit altında olduğu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi, dava şuuru ve büyük fedakârlıklarla kutlu bir mücadele ortaya koymuş ve milli duruşundan nokta kadar taviz vermemiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi, 55 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sarsılmayan bir inanç, kutlu bir irade “İlk Günkü Azim Ve Kararlılık, Bitmeyen Gurur Ve Onurla. Ezelden, Ebede”  kadar siyaset sahnesindeki mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. 9 Şubat 2024 itibarıyla 55. yıldönümünü kutladığımız Partimizin nice 55 yıllarda da Türkiye’nin güvencesi olacağına olan inancımızla bir kere daha haykırıyoruz: “Üç Hilâl inmez, Türkiye düşmez.”

MİLLETİMİZİN MESAJI, GAYET AÇIK VE NETTİR

Kıymetli Misafirler, Türkiye, 14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yapmış; Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşmak için önemli bir eşiği geçmiştir. Aziz milletimiz, Türkiye üzerinde hesap yapan ne kadar Zillet aparatı varsa hepsini sandığa gömmüştür. Seçimlerin hemen ardından, Zillet artıklarının birbirleri hakkındaki itirafları, Türkiye Cumhuriyeti’ni nasıl bir yönetim krizi içerisine sokacaklarının ve yönetilemez bir ülke haline getireceklerinin ispatı olmuştur. Şükürler olsun ki büyük Türk milleti bu kirli ittifaka geçit vermemiş, seçimini “Büyük ve Güçlü Türkiye”den yana yapmıştır. Aziz milletimiz, koltuk kavgalarına kapılan ve milli menfaatlerimizden siyasi ikbal uğruna vazgeçen Zillet’i elinin tersiyle iterek Cumhur İttifakı’nda karar kılmıştır. Milletimizin mesajı, gayet açık ve nettir. Türk milleti bekamızı hedef alanlara, menfaatperestlere, yabancı başkentlerden “aferin” bekleyenlere, Türkiye’yi kuşatma altına almak isteyenlere, Kandil’den oy dilenenlere geçit vermemiştir. Türk milletinin aklını ve ferasetini hafife alanlar kaybetmiştir. Milli irade, istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır.  Cumhur İttifakı kazanmış yani Türkiye ve Türk milleti kazanmıştır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*