MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman : Aziz milletimiz 31 Mart 2024’de iradesine ipotek koymak isteyen iç ve dış ihanet şebekesine son darbeyi vuracaktır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman : Aziz milletimiz 31 Mart 2024’de iradesine ipotek koymak isteyen iç ve dış ihanet şebekesine son darbeyi vuracaktır.

Kıymetli Misafirler Muhterem Dava Arkadaşlarım
Bu mübarek Ramazan gününde bizleri iftar sofralarımızda kavuşturan Yüce Allah’a şükürler ediyor, bugün burada bizlerin buluşmasına vesile olan, bu güzel organizasyonda emeği bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Her birinize Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım

Milliyetçi Hareket Partisi olarak geçtiğimiz hafta yarım asırlık mazimize yakışır bir olgunluk içerisinde ve büyük bir coşku ile yeni yüzyılın ilk kurultayı olan 14. Olağan kurultayımızı gerçekleştirdik.

“Ülke İçin Var Olduk, Bir Ülküye Yar Olduk.” Dedik. İstikbale dair umutlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde tazeledik.

İnanıyorum ki; Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup her dava arkadaşımız Kızılelma yolunda yılmadan yorulmadan büyük bir azimle çalışacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararlı ve vizyonlu duruşu Türk ve Türkiye Yüzyılının gücüne güç katacaktır.

Değerli Misafirler

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs’ta tüm dünyaya örnek olacak demokratik bir olgunluk içerisinde kararını vermiş ve geleceğine göz dikenleri sandığa gömmüştür.

Şimdi sıra 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yerel yönetimlerden zilleti söküp atmaya gelmiştir.
Önümüzdeki 9 Gün bu açıdan çok önemlidir.
9 gün sonra Türkiye, yerel yönetimler vasıtasıyla geleceğine vurulmak istenen prangaları Cenab-ı Allah’ın izniyle söküp atacak ve adeta şaha kalkacaktır.

Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için durmadan çalışacağız.
DEM’lenmiş, özünden koparılmış, Türkiye düşmanlarının esiri olmuş CHP’nin Türkiye’nin geleceği önündeki en büyük engel olduğunu görüyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm bağlarını koparmış, siyasi ikbalini DEM’in yoluna serdiği kırmızı halılarda ve kapı arkası sinsi ittifaklarda arayan CHP’den milletimize fayda olmadığını biliyoruz.

CHP demek yönetim krizi demektir, CHP demek iş bilmezlik demektir, CHP demek liyakatsiz ve terörle iltisaklı kadrolar demektir.

CHP’nin “Kent Uzlaşması” adı altında ortaya attığı sinsi ittifak özünde milletimize ve kentlerimize ihanet eden “Kandil İttifakı”dır.

CHP görüntüsü altında terörün kuşatmasına maruz kalan belediyelerimiz bir an önce Türk milletinin hizmetine teslim edilmelidir.

Başta büyükşehirlerimiz olmak üzere hizmetten yoksun kalan tüm şehirlerimiz CHP’nin garabet doğuran bu belediyecilik anlayışından kurtarılmalıdır.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde şehirlerimiz merkezi yönetimle uyumlu, üretken belediyecilik anlayışına kavuşmalı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişine hız katmalıdır.

Kıymetli Misafirler

Henüz geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Gençler darbe yapsa teslim olurum” sözleri adeta malumun ilanı olmuştur.

Gençlerin arkasına saklanarak, Türk demokrasisine olan kinini kusan Özgür Özel demokratik yollardan umudunu kesmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni kirli senaryolarla hedef alan darbecilere selam çakmıştır.
CHP, iktidarı milletin iradesinde değil 15 Temmuzda Türk Devletine ve milletine kurşun sıkanların kapısında aramaktadır.

Fakat Türk milleti bu hastalıklı anlayışa, ihanet taşeronlarına bu güne kadar geçit vermediği gibi bundan böyle de asla geçit vermeyecektir.
31 Mart 2024 işte bu yüzden yalnızca bir yerel seçim değil, aynı zamanda Türk milletinin beka savunması, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin muhafazasıdır.

Cumhur İttifakı olarak bu sorumluluğun bilinci ile Bursa’mızda tam bir uyum içerisinde, azim ve kararlılıkla çalışacağız.

Tüm adaylarımızın yanında tam bir birliktelik halinde, “Ayırmadan, Ayrışmadan, Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” diyerek Türk milletinin zaferi için kenetleneceğiz.

Hem Büyükşehir de hem de tüm ilçelerimizde Cumhur İttifakı’nın zaferi için “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” aziz milletimizle omuz omuza mücadele edeceğiz.

Biz Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak daima aziz Türk milletinin tarafında ve sonsuza kadar hizmetindeyiz.

Bizim belediyecilik anlayışımız insanı önceleyen, her vatandaşımızın en iyi hizmeti hak ettiğine inanan, şehirlerimizi Türk Devri’ne yakışır yönetim anlayışına kavuşturmayı hedefleyen bir anlayıştır.
K
Biliyoruz ki; Bursa Zillete geçit vermeyecek, Altı oku unutup terör partisinin kapısında DEM’lenen CHP’ye 31 Mart 2024’te sandıkta dersini verecektir.

Aziz milletimiz 31 Mart 2024’de iradesine ipotek koymak isteyen iç ve dış ihanet şebekesine son darbeyi vuracaktır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacak, yeminli Türkiye düşmanları millet iradesi karşısında hayal kırıklığına uğrayacaktır.”

31 Mart 2024 hem Bursa’mızda hem de Türkiye’de Cumhur’un zaferi ile sonuçlanacaktır.

Cumhur İttifakı’nın zaferi, büyük Türk milletinin zaferi, Lider Ülke Türkiye’nin müjdeleyicisi olacaktır.
İşte bu kararlılık ve inanmışlıkla diyorum ki; Bursa Bizim Türkiye Hepimizindir!

Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi Cenab-ı Allaha emanet ediyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*