MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz KILIÇ: 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz KILIÇ’ın, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine” dair yaptığı basın açıklaması

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu kritik dönemde, milletimizin iradesiyle belirlenecek olan belediye başkanları ve meclis üyeleri, ülkemizin yönetiminde büyük bir sorumluluk üstlenecektir. Cumhur İttifakı’nın güçlü desteğiyle seçilecek olan yerel yöneticiler, halkımızın güvenini kazanmak ve onların beklentilerine cevap vermekle yükümlüdür. Bu görevi yerine getirecek olan kişilerin, öncelikle milletimizin hizmetkarı olması gerekmektedir. MHP kadroları ve Cumhur İttifakı bu hizmet yapmaya adaydır. Cumhur İttifakı’nın ortak değerlerine ve hedeflerine bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.

31 Mart’ta sandık başına gidecek olan vatandaşlarımızın, tercihlerini yaparken ülkemizin birliği, beraberliği ve güvenliği için en doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacak adaylarımızla birlikte halkımızın yanındayız.

Milletimiz, Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan bu önemli seçimde, vatanseverlik duygularıyla hareket edecek ve ülkemizin refahı için doğru kararı verecektir. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızı 31 Mart’ta sandık başına gitmeye ve demokratik haklarını en güzel şekilde kullanmaya davet ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’nin her köşesinde hizmete talibiz. Milletimizin teveccühüyle göreve gelmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin geleceği için, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Türkiye için canla başla çalışacağız.

Yüce Türk milletinden, milli duruşumuzu daha da güçlendirecek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek tercihler yapmalarını istiyoruz.

Milletimizin desteği ve dualarıyla, Türkiye’nin geleceğine yönelik aydınlık bir yolculuğa devam edeceğiz. Hep birlikte, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Yönetilemeyen illerimiz olan İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere şehirlerimize değer katacak, şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı’nın ortak hedeflerine uygun olarak, Ülkemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve şehirlerimizi modern, yaşanabilir bir kent haline getirmek için kararlıyız.

Seçim bölgem Nevşehir başta olmak üzere tüm şehirlerimizde ülkemizin geleceği için daha yaşanabilir bir şehir vizyonuyla yola çıkıyoruz ve bu hedefe ulaşmak için tüm enerjimizi ortaya koyuyoruz.

Şehirlerimizin kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Nevşehir halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve şehrimizi layık olduğu yere taşımak için canla başla çalışacağız. Ayırmadan ayrışmadan üretken belediyeciliğimizi hemşehrilerimize göstereceğiz. Hep birlikte el ele vererek, Nevşehir’i daha da güzel yarınlara taşıyacağız.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*