MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: MHP; beka teminatı, varlık refleksidir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Siyasetteki ederi binde yedi olan Davuloğlu…

Gerek Genel Seçimlerde gerekse Yerel Seçimlerde milletten boylarının ölçüsünü alan bazı yemsiz siyaset horozları, bir türlü susmak bilmiyor. Zamansız ötmeyi marifet zanneden bu politika kuşlarının başını Ahmet Davuloğlu çekiyor.

Siyasetteki ederi binde yedi olan Davuloğlu, bir takım kerametler peydahlayarak MHP ile seçim kazanılamayacağını öne sürmüş. Hadi oradan densiz…

Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bazı belediye başkanlarının söylemi haline gelen ‘yerel halk’ sözleri ile ilgili tenkidini dahi anlamaktan aciz olan Davutoğlu idraksizdir, basiretsizdir.

Yerel seçim sonuçlarına kendi gerçeğinden fazla anlam yüklemek zorlama olur. Millet mesaj verir, ayar verir ama asla Milliyetçi-Ülkücü Hareket’ten ve MHP’den vazgeçmez. MHP; beka teminatı, varlık refleksidir.

Hiçkimse bu Yerel Seçimlerdeki oy tablosuna da fazla güvenmesin. 2028’e kadar Türkiye, başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere temel sorunlarını çözer. Bu millet, iktidar rüyası görenleri ve bilhassa MHP histerisi yaşayanları şapa oturtur, açığa düşürür. Bizden söylemesi…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*