MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: MHP ve Ülkü Ocakları’nı mesnetsiz söz ve ifadelerle hedef gösteren, iftira ve hakaretlerle tutum takınan faaliyetler yayıncılık değil, açık bir husumet ve rezilliğin kendisidir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: MHP ve Ülkü Ocakları’nı mesnetsiz söz ve ifadelerle hedef gösteren, iftira ve hakaretlerle tutum takınan faaliyetler yayıncılık değil, açık bir husumet ve rezilliğin kendisidir.

Halk Tv’nin yayın akışının tamamına bakıldığında başta bu kanalın sahibi olmak üzere genel yayın yönetmeni, haber editörleri ve sunucularını süregelen bir mahkeme münasebetiyle derhal bu mahkemeye davet etmeli ne biliyorlarsa hepsinin ifadesini almalıdır.

Özellikle de RTÜK, başta bu marjinal yayın grubu olmak üzere malum yayınlar üzerinden ve süregelen davayla ilgili sorumluluğunu ve hukuki yaklaşımları da dikkate alarak, ilgili yayınlarla alakalı işlemleri vakit gecikmeksizin başlatmalıdır. Yayın organları hukuki yetkilerini aşarak yalan, yanlış ve tamamıyla yönlendirmeyle faaliyet sürdüremez. Bu minvaldeki yayınların tamamının sorumluluğu yayıncı kuruluşlarındır.

MHP ve Ülkü Ocakları’nı mesnetsiz söz ve ifadelerle hedef gösteren, iftira ve hakaretlerle tutum takınan faaliyetler yayıncılık değil, açık bir husumet ve rezilliğin kendisidir. Bunların da her birinin takipçisiyiz.

Gel gelelim Halk Tv ekranlarını mesken tutan Mehmet Saral isimli soytarı! Bu harekette seni herkes çok iyi tanır, ne mal olduğunu da bilir. Seninle ilgili konuşulduğuna ve gerçekler ortaya döküldüğünde sen ne yapacaksın? İnsan içine nasıl çıkacaksın?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*