MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer OSMANAĞAOĞLU: Pınarbaşı yeniden 3 hilal ile geleceğe yürümekte kararlı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Tamer OSMANAĞAOĞLU’nun, Kayseri – Pınarbaşı seçim çalışması programında yapmış olduğu konuşma

Saygıdeğer Genel Başkan Yardımcımız, Değerli Milletvekilim, Kıymetli MYK Üyelerim, MDK Üyem, Muhterem İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, değerli Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım,   hepsi birbirinden kıymetli Muhtarlarım, Pınarbaşılı saygıdeğer hemşerilerim; hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Sözlerimin başında; siz değerli dava arkadaşlarıma, burada demokrasi mücadelesi veren, haklarına sahip çıkmak adına haklarını korumak için emek sarf eden ve inşallah Pınarbaşı’nda sağ duyunun simgesi haline gelen 3 hilali ve Cumhur İttifakını yeniden muzaffer ilan edecek olan siz değerli Muhtarlarımıza ve hemşerilerime; Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve muhabbetlerini arz etmek isterim. 

Ve burada aramızda bulunan, sağduyunun birlikteliğine “evet” diyen, Pınarbaşı’nın Cumhur İttifakının hizmet anlayışına “evet” diyen Cumhur İttifakının her biri birbirinden kıymetli, ilçe Başkanlarına, teşkilatlarımıza da muhabbetlerimi sunuyorum. 

​Vesileyle; hemşerilerimizin gönlünde yer edinen, mahallesinin hadimi olarak görev yapma şerefine nail olan siz değerli muhtarlarımızı da kutluyorum. 

Kıymetli Hemşerilerim; 

Genelde bir siyasetçi konuşma yaparken o yörenin tarihinden bahsederek konuşmaya başlar. Ben öyle başlamaya niyetli değilim. 

Çünkü Pınarbaşı’nın 2 Haziran’da yazacağına emin olduğum tarihten ve onun sonrasından bahsetmek istiyorum. 

Çünkü Pınarbaşı çok kısa süre sonra; birliğin gücüyle, MHP’nin üretken Belediyecilik anlayışını ve Cumhur İttifakının hizmet anlayışını Pınarbaşılı hemşerilerimle buluşturmaya devam edecektir. 

O sebeple; şimdiden Pınarbaşılı hemşerilerimizi, yeniden yazacağı tarihten dolayı kutluyorum. 

Burada bir kez daha şahit oldum ki; bu seçimlerde bir tane kazanan olacak. O da Pınarbaşı’nın tamamı olacak. 

Bu seçimde bir tane kaybeden olacak! O da hiç şüphe yok ki Pınarbaşılı hemşerilerimin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhur İttifakının helal oylarını yok sayanlar olacak. 

Bu sözlerimin ehemmiyetini en çok da sizlerin, Muhtarlarımızın anlayacağını umuyorum. Çünkü siz demokrasinin çelikten çekirdekleri, devlet ile millet arasındaki bağın mihenk taşısınız. 

Bir oyun dahi ne kadar önemli olduğunu, vatandaşımızın size versin veya vermesin her bir oyunun namus addedilerek nasıl sahiplenilmesi gerektiğini en iyi sizler biliyorsunuz. 

Bu sebeple; geçmişte sosyal, ekonomik ve kültürel bir kavşak noktası olan Pınarbaşı’nın yarın da bu vasfına, tekrar gelişerek kavuşmasının en temel önceliğimiz olduğu bilinmelidir. 

Türk ve Türkiye Yüzyılından bahsederken; Doğu ile Batı’nın, Kuzey ile Güney’in kesiştiği Pınarbaşı’nın hak ettiği hizmeti, her mahallesinde, her insanına ulaşacak şekilde alması bir diğer önceliğimizdir. 

Evet; biz inanıyoruz ki Pınarbaşı’nda bugün alanlarda aday olarak gezen tüm hemşerilerimiz Pınarbaşı’na hizmet etmek için namzet olmuşlardır.

Ancak yine biliyoruz ki; önümüzdeki süreçte Pınarbaşı’na hak ettiği hizmetin gelebilmesi için Pınarbaşı’nın ehil kadrolarla idare edilmesi gerekmektedir.

Bu süreç kurumlarıyla, kuruluşlarıyla, STK’larıyla, Büyükşehir Belediyesiyle, Bakanlıklarla, bürokrasiyle, sosyolojik yapıyı tanıyan kadrolarıyla, Muhtarlarımızla tam bir işbirliği ve koordinasyon içinde hareket edilmesi gereken bir süreçtir.

Çünkü Pınarbaşı hizmetin en hızlısını hak etmektedir! Çünkü Pınarbaşılı hizmetin en güzelini hak etmektedir! Bunun da yolu MenduhUzunoğlu’nu seçmektir. Bunun da Yolu Cumhur İttifakı çatısı altında birleşmektir! 

Sözlerimi samimi görmenizi diliyorum. Burada Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz var. İsmail Özdemir ve Baki Ersoy Beyefendi burada. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Her iki milletvekilimizin de; Ankara da Pınarbaşılı hemşerilerimizin hizmet alması için ellerindeki tüm imkânları seferber ettiklerine bizzat şahitlik eden bir kardeşinizim. Ama inanın Ankara’da Kayseri’nin, Pınarbaşı’nın Milliyetçi Hareket Partili 49 milletvekili ve Pınarbaşı’na sevdalı bir lideri var!

Devlet Bahçeli var! 

Ve Elbette Cumhur İttifakının diğer kıymetli milletvekilleri de bu hizmet dairesinin bir parçası. 

Ama kalbim mutmain bir şekilde görüyorum ki;  

Pınarbaşı yeniden 3 hilal ile geleceğe yürümekte kararlı.

Pınarbaşılı hemşerilerimizi, Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik Anlayışından mahrum kalmamaya kararlı. 

Cumhur İttifakının hizmet ve insan odaklı belediyecilik anlayışından mahrum kalmamaya kararlı.  

2 Haziran’da ayırmadan ayrışmadan, Sevdamız Pınarbaşı diyenlerin zaferini hep birlikte, herkesi kucaklayarak kutlamaya kararlı.

Kıymetli Hemşerilerim; Değerli Dava Arkadaşlarım, Saygıdeğer Muhtarlarım;

Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak, hatta Türk dünyasında Pınarbaşı deyince aklımıza elbette ilk gelen Merhum Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’tir. Pınarbaşı’nın Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in karakterinde vücut bulan ruhu Türk milletine olan mensubiyet şuurumuzun asli cevheridir. Milli seciyemizin temelini oluşturan ruh ise Pınarbaşılı hemşerilerimizin aidiyet hissinin ta kendisidir. 

İşte bu yüzden Pınarbaşı’nda sesimiz daha gür çıkıyor. İşte bu yüzden; sümen altından ayırmaya ve ayrıştırmaya çalışanlara karşı “Birliğin Gücüyle”, “Sevdamız Pınarbaşı İçin” diyoruz. 

Sözlerimi çok uzatmak niyetinde değilim. Ancak Pınarbaşı’nın asil karakterine, mahallesi, köyü neresi olursa olsun her bir Pınarbaşılı hemşerimin ferasetine sonsuz güven duyduğumu bir kez daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum. 

İnşallah 2 Haziran; Pınarbaşı’ndan MenduhUzunoğlu Başkanımızı hep birlikte yeniden Pınarbaşı’nın Belediye Başkanı seçtiğimiz gün olacak. Muhtarlarımızla, Meclis Üyelerimizle, Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, hep birlikte Pınarbaşı için yeniden Bismillah diyeceğiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*