Mehmet Ali Şahin’e cevap

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ÜLKÜCÜ HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ BEYE YÖNELİK ELEŞTİRLERE ISPARTA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANIMIZ AKİF ÇAPRAZ’IN YAZILI BASIN AÇIKLAMASIDIR.

Son günlerde ülkemizin gündemine siyasette ihanet ve ahmakça açıklamalar damga vurmaktadır. Siyasi olarak yıllar önce korkudan altına kaçıran haysiyet ve şahsiyet yoksunu bebek katili AKP iktidarıyla yıllar itibariyle önce “Dini Bütün Öcalan”, “Makul Adam Öcalan”, “Tek Çare Öcalan” “Tek Muhattap Öcalan” , “Barış Elçisi Öcalan” şeklinde toplumda algılar yaratılmaya çalıştırılmıştır. İmralıda haince görüşmelerin basına yansımasıyla görüşmelerin niyeti ve akıbeti belli olmuştur. Bu görüşmelerde açıkça bebek katili “Akp’nin Kurucusudur.”, “Akp’nin İktidarda kalmasını sağlayandır.”, “Akp’nin Açılım sürecinde yol arkadaşıdır.”, “Meydanlarda Tayyip Erdoğan’ın beraber miting yaparken elele tutuşarak Beraber Yürüdük Biz bu Yollarda parçasını söyleyeceği kişidir.”

Bu İhanet süreci devam ederken Ülkücü Milliyetçi Camianın bu duruma sessiz kalması mümkün değildir. Birileri bebek katiliyle masa başında pazarlıklar yaparken, birileri de kredi verirken Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey Türk Milletiyle kucaklaşarak “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla Mitingler yapmaya başlamış ve İlk Mitingi Bursa da gerçekleştirmiştir. Bursa Mitinginde Türk Milleti ihanete geçit vermeyeceğini göstermiş, Ülkücü Hareket te Liderine Vur de Vuralım, Öl de Ölelim diyerek emrinde olduğunu tekrar vurgulamış ve bu ülkeyi böldürmemek için ne yapmak gerekiyorsa onu yapmaya hazır olduklarını açıkca tüm dünyaya bildirmişlerdir.

Ülkemizin bölünmesine karşı tek kale, son kale olarak cevap verilmesi ve Türk Milletinin Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e ilgi göstererek arkasında yürümesi bazı şahsiyet ve şereften nasibini alamamış dalkavukların dengesini bozmuştur.

Siyasi alanda bugüne kadar belli makamlara gelmiş kişiler bugünkü açıklamalarıyla hangi devlete hangi millete hizmet ettiklerini, kendi şahsiyet ve kişilikleriyle makamlarda bulunmadıklarını şahsiyetlerini oturdukları koltuklardan aldıklarını ve makamlar gidince haysiyet ve şahsiyetlerini kaybettikleri de ortaya çıkmıştır.

Bahçeli’nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez” diyen şahsiyet yoksunu vicdansız zihniyetlere açık ve net cevabımızdır.

Bu haysiyet ve şahsiyet yoksunu zihniyet;

  • İbrahim (a.s.)’ı çocuksuz geçen uzun yıllarında taştan kalp taşıyor zanneden zihniyettir.

  • Baba – evlat ilişkisinin manevi boyutunu anlayamayacak kadar maddeci olmuş zihniyettir.

  • Gönül ve sevgi gibi manevi duyguları anlayamayan ve bencilce bakan bir zihniyettir.

  • Ebu Cehil gibi zalim olanların yanında olan zihniyettir.

  • Kendilerine lider olarak gördüğü zat-ı muhteremin çocuklarının askerlik görevinden nasıl kaçtıkları ortada olan zihniyettir.

  • Bu millete evlat acısı yaşatanlarla pazarlık yapan taviz veren ve adam yerine koyan ve toplumda böyle bir algı oluşturmaya çalışan zihniyettir.

  • Bu vatana, mensubu bulunmaktan gurur duyduğu Büyük Türk Milletine hizmet etmek için yarışan gençlerin hiçbir kayıt ve şart altında babaları olamayacak zihniyettir.

  • Ülkü Ocaklarında yetişen Hz. İsmail gibi Allah yolunda kurban olmaya hazır evlatları yetiştiremeyecek ve onların manevi babası olamayacak zihniyettir.

  • Allah ve Resulünün yolunda giden yiğitlerin hiçbir zaman babası olamayacak zihniyettir.

  • Bir kişinin çocuğunun olup olmayacağı Cenab-ı Hakkın takdirinde olduğuna anlayamayacak kadar dinleri bütün olan zihniyettir.

  • Alın yazısı ve Takdiri İlahi’nin ne olduğunu bilmeyen zihniyettir.

  • Kalpleri kirlenmiş, Vicdanları yok olmuş, yolunu kaybetmiş ve etik kavramından bi haber olan zihniyettir.

  • Evlat acısından bahsederken kendi çocuklarının nerede olduğunu, nerede çalıştıklarını açıklayamayacak konumdaki mahalle dedikoducularının zihniyetidir.

  • Vatanın bölünmemesi, Ezanın dinmemesi için kan dökmek gerekirse dünyanın şah damarını kesebilecek ülkü erlerinin babası olamayacak ve hayallerinde bile yaşayamayacak kadar mandacı zihniyettir.

Milliyetçi Hareketin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey, Ülkücü Hareketin ve Adriyatikten Cin Seddine kadar Oğuz Boylarının, Bozkurt soylularının öz evlatlarıdır. Devlet Bahçeli Bey, bu ahlaksız, şahsiyetsiz ve karaktersiz zihniyetin hiçbir dönem ulaşamayacağı bir makamın sahibidir.

Hiç kimse bir dönemler üniversitelerin girişlerinde Tövbe Haşa “Hz Muhammed’in piçleri giremez” yazısının önünden başına eğerek geçen kişiliksizlerle Ülkücü Gençleri karıştırmasın. Ülkücü Gençler atasına bağlıdır, aile geleneklerine sahiptir ve ailesine laf ettirmeyecek kadar şereflidir.

Bu dalkavuk zihniyete ilk ve son ihtarımızdır.

Akif ÇAPRAZ

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*