MHP Ceyhan’da Gövde gösterisi!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü’nün Ceyhan’da yerini devretmeye hazırlandığı Ali Duru’nun seçim ofisinin açılışı binlerce vatandaşın katılımı ile mitinge dönüştü. MHP kurmaylarının kenetlendiği, yoğun izdihamdan trafiğin kilitlendiği Ceyhan’da “Dördüncü istikrar dönemi”ne atılan adımlar dualarla başladı…

ADANA- Ceyhan, tarihi günlerden birine daha tanıklık. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’nün halefi olmasına kesin gözüyle bakılan MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru’nun seçim ofisinin açılışı devasa bir mitinge dönüştü.

ESNAF DÜKKANDAN HALK BALKONDAN
Açılış gününde kilometrelerce uzunluktaki geniş bulvarlar, sıra dışı coşku ve heyecana sahne oldu. Trafik tıkandı, MHP’li kurmaylar otobüs üzerinde şehir merkezine iki saatte ulaşabildi. Mehteran Takımının da eşlik ettiği ve binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte ise esnaf dükkanlardan, halk balkonlardan, pencerelerden sevgi gösterilerinde bulundu.

MHP KURMAYLARI KENETLENDİ
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MDK Başkanı Fatin Özdemir, Milletvekili Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Sarıcam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Karataş Belediye Başkan Adayı Süleyman Balıkçı diğer ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri kol kola yürüdüler.

ADIM ADIM DÖRDÜNCÜ DÖNEME
“Güven, istikrar, barış, kardeşlik ve huzur dönemi” olarak anılan Hüseyin Sözlü yönetimindeki 15 yıllık belediyecilik hizmetinin Ali Duru başkanlığında dördüncü döneme devrine ilk adımlar Kur’an tilavetiyle başladı. Ali Duru’nun seçim ofisinin açılışında önce şehitler için saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı coşku ile okundu, emekli Müftülük Şefi Mustafa Korkmaz’ın dilinden dökülen dualara hep birlikte ‘amin’ denildi.

ATATÜRK-İNÖNÜ VE BÜYÜK HEDEF
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, törende büyük hedefi şöyle açıkladı:
“Bir gün İsmet Paşa, Atatürk’e ‘Paşam kurtuluş savaşında önceliğiniz neydi?’ sorusunu yöneltince Atatürk de ‘Türk Milleti’ni ayağa kaldırmakta zorlandım’ cevabını veriyor. ‘Peki, ikinci neydi paşam?’ diyor İsmet Paşa. Atatürk de ‘Ayağa kalkan Türk Milleti’ni oturtmakta zorlandım’ diyor. İşte; Türk Milleti ayağa kalkarsa Adana’nın tamamına değil, Türkiye’nin 81 iline talip oluruz.”

SÖZLÜ: SİZLERİ ADANA’DA MAHCUP ETMEYECEĞİZ
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise vatandaşlara hitaben “Üç dönemdir yanımızda yer aldınız. Bizleri mahcup etmediniz. Siyasetçinin vermiş olduğu sözler karnesidir. Sizlere ne söz vermişsek bunları başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sizler de desteklediğiniz, güvendiğiniz içinizden birini bugün Adana Büyükşehir’e gönderiyorsunuz. Ceyhan’da sizleri mahcup etmedik; inşallah Adana’da da sizleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

SÖZLÜ: MAZERET DEĞİL HİZMET ÜRETTİK
Başkan Sözlü “Hep muhalefet partisinden seçildim. Bizi ‘Hizmeti engelliyor’ yalanıyla suçladılar. Oysa mazeret değil her zaman hizmet ürettik, yatırıma öncülük ettik. Mobese’nin altyapısını bizzat kendimiz yaptık. Eğitime imarlı arsalar verdik. Hatta bir çok bakanlığa kendi arsalarımızı vererek onların binalarını yapmalarını sağladık. TOKİ’den daha kaliteli daha ucuz konut ürettik. Kamu yararına ne varsa öncülük ettik. Yolları, kaldırımları nakış gibi işledik. Ama hiçbir zaman ‘Hükümet bizi engelliyor’ demedik. Netice itibarıyla kulağımızı iftiralara kapattık, Büyükşehirin sorumluluk alanına giren Ceyhan’a hizmete odaklandık. Siz arkamızda durduğunuz müddetçe biz hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

ALİ DURU’DAN BÜYÜK YEMİN
MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Duru da, “Tüm hemşehrilerime adil davranarak eşit hizmet göstereceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum. Adaletten şaştığım gün Cenab-ı Allah beni Kahır sıfatı ile kahreylesin. Bu yüzden diyorum ki Ceyhan’ın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bize güç verin, bize omuz verin, gelin bu zafere hep birlikte erelim, Ceyhan’ı birlikte yönetelim. Hacı Bektaşi Veli hazretlerinin de söylediği gibi, gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım. Büyük projelerimizle sizlere hizmete talibiz” şeklinde konuştu.

ÇETİNER ÇOK MEMNUN
MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner de, adaylarının açıklandığı günden itibaren partilerine yoğun bir katılım olduğunu belirterek, “Biz bu yoğun ilgiden asla ve asla şikayetçi değiliz. Bu yoğun ilgi de gösteriyor ki, Ceyhanlı Ceyhan’da Ali Duru’yu, Adana’da Hüseyin Sözlü’yü görmek istiyor. Allah yolumuzu açık eylesin” sözleriyle memnuniyetini ifade etti.

Muharrem Varlı ve Fatin Özdemir de AKP hükümeti döneminde artarak devam eden yolsuzluk, rüşvet ve talan döneminin sona ermesi, bölücü ihanetin son bulması, adaletin tecelli etmesi için 30 Mart’ın fırsat olarak değerlendirilmesi çağrısı yaptılar. Konuşmaların ardından seçim ofisi dualarla açıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*