MHP’li aday, sabah soğukta servis bekleyen işçilere çorba dağıttı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHPli aday, sabah sogukta servis bekleyen iscilere corba dagittiMHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, sabah saatlerinde mesailerine giden işçilere çorba ikramında bulundu.

Çetinkaya, Afyonkarahisar’da özellikle sabah saatlerinde işçilerin yoğun olduğu Maliye Kavşağı’nda çorba dağıttı. Sabah erken saatlerde mesailerine başlamak için bölgede servis ve dolmuş bekleyen işçiler ise kendilerine büyük bardaklar içerisinde yapılan çorba ikramına önce şaşırsalar da, daha sonra çorba almak için adeta bir birleri ile yarıştı. Yaklaşık bin kişiye çorba ikram eden Çetinkaya, uygulamanın sadece bugünden ibaret olmadığını, kendi başkanlıkları döneminde bu uygulamaların devam edeceğini söyledi.

Çetinkaya, “Bu bölge Organize Sanayi Bölgesi’nde akşama kadar mesai yapan çalışan, muhtemelen de çoğunluğu asgari ücretler geçinen vatandaşların işlerine gitmek için servis araçlarını bekledikleri bir yer. Malum kış ayındayız, havalar soğuk. İnşallah adaylığımı süresinde bu şekilde onlara sabahları hiç olmazsa içlerini ısıtabilir miyiz, onlara bir sıcaklık verebilir miyiz, çünkü birçoğunun vakit itibari ile belki kahvaltı bile yapamadıklarını biliyoruz.” dedi. Adaylığı süresince 3 bölgede daha işçilere sıcak çorba ikram edeceklerini belirten Çetinkaya, bu hizmetin 1 Nisan’dan sonra daha profesyonel şekilde devam edeceğini anlattı.

Etkinliğe Fatih Çetinkaya’nın yanı sıra MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı’da katıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*