MHP Sarıçam’dan dayanışma yemeği coşkulu geçti

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Sarıçam’dan dayanışma yemeği coşkulu geçti

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı, büyük bir coşku ve heyecana sahne olan “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği” ile adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP Sarıçam İlçe Teşkilatının düzenlediği yemek, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde perçinlendiği etkinliğe sahne oldu. Yemekte İl Başkanı İzgioğlu, önemli mesajlar verdi.
Mustafa İzgioğlu:
–Nefsimizi bir kenara bırakacağız. Bir ve bütün olacağız, sımsıkı sarılacağız. Aramıza nifak sokulmasına fırsat vermeyeceğiz. Kiminle kazanacaksak onunla seçime gideceğiz. Çünkü isimlerin kazanması değil Milliyetçi Hareket’in ve Türkiye’nin kazanması önemlidir.
–Türkiye’nin on yılı aşkın zamandır iyi yönetilmediği gerçeği ile karşı karşıyayız. Ülkemiz bataklığa sürükleniyor
— Haçlı kupasında Müslüman kanı içen ve kardeşi kardeşe düşüren emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçilerinin nihai hedefi Türkiye’dir. Bunu bütün Dünya biliyor. Ama bu kirli emele karşı önlerinde en büyük engel Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Ülkücü hareketi görmektedirler.
— İhanet tezgahını demokratik şekilde bozmak için önümüzdeki seçimleri mutlaka kazanmamız lazımdır.

KUR’AN-I KERİM’LE BAŞLADI
MHP Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın verdiği yemekte binden fazla partili bir araya geldi, aynı havayı soludu, aynı heyecanla hedef birliğini tazeleme imkanı buldu. Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın ev sahipliği yaptığı, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan yemekte İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, merkez ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara ile Ocak başkanları ve Kadın Kolları temsilcileri, partili belediye başkanları, STK’lardan Türkiye Kamu-Sen il ve şube temsilcileri de hazır bulundu.

MUSTAFA İZGİOĞLU’NUN MESAJI
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yemekte partililere ve kamuoyuna önemli mesajlar verdi. İzgioğlu; “Artan işsizlik, ekonomideki darboğaz, sosyal buhranlar, cinnetler, kanlı terör, milli değerlerin bilinçli yozlaştırılması, manevi bağların zayıflatılması, en kutsal değerlerin acımasızca istismar edilmesi ve içeride ihanet, dışarıda teslimiyet politikalarına bakınca Türkiye’nin on yılı aşkın zamandır iyi yönetilmediği gerçeği ile karşı karşıyayız. Yani ülkemiz bataklığa sürükleniyor.” dedi.

BİR VE BÜTÜN OLMA ZAMANI
İzgioğlu şöyle devam etti:
“Irak’ta, Libya’da, Suriye’de, hemen bir çok yerde Haçlı kupasında Müslüman kanı içen ve kardeşi kardeşe düşüren emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçilerinin nihai hedefi Türkiye’dir. Bunu bütün Dünya biliyor. Ama bu kirli emele karşı önlerinde en büyük engel Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Ülkücü hareketi görmektedirler. İhanet tezgahını demokratik şekilde bozmak için önümüzdeki seçimleri mutlaka kazanmamız lazımdır. Bu seçim sadece MHP’nin seçimi değildir; Türkiye Cumhuriyeti’nin var olma mücadelesini ortaya koyacak bir kader seçimidir. Dolayısıyla nefsimizi bir kenara bırakacağız. Bir ve bütün olacağız, sımsıkı sarılacağız. Aramıza nifak sokulmasına fırsat vermeyeceğiz. Kiminle kazanacaksak onunla seçime gideceğiz. Çünkü isimlerin kazanması değil Milliyetçi Hareket’in ve Türkiye’nin kazanması önemlidir.”

SEYFETTİN YILMAZ’IN KONUŞMASI
Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, son on yılı şöyle özetledi:
“Her ne kadar bir çok fikirlerine katılmasak ta, merhum Erbakan Hoca milli duruşu olan bir siyasetçiydi. Bu süreçte Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ve Abdullah Gül üçlüsü başta olmak bir grup, merhum Erbakan’ı mensuplarının tabiriyle arkadan hançerleyerek ABD’nin görüşleri doğrultusunda AKP’yi kurdular. Ardından AKP’nin ve emperyalizmin sesi halene gelen medya oluşturdu. Sonra basın üzerinden sanal gündem ve algılarla halk yönlendirildi. Şimdi tarihimize küfreden dizilerle, milli kültüre yabancı yarışmalarla, maneviyatımızı örseleyen evlilik programlarıyla halk uyuşturuldu. İhanetin her türlüsü artık sıradan kabul ediliyor, tepkisiz bir toplum oluşturuldu. Türkiye, toprağa düşen evlatlarının katillerinin 4. yargı paketiyle aşama aşama genel afla dışarı çıkarılacağı sürece gidiyor. Terörist başını da çıkaracaklar. Özerklik ve federasyonla beraber Türkiye’nin bölündüğü bir noktaya gidiyoruz.”

MUHARREM VARLI’NIN KONUŞMASI
Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise şunları söyledi:
“AKP Hükümeti, resmen bilerek, isteyerek bu milletin evlatlarını katleden terör örgütüyle, terör örgütünün başıyla utanmadan sıkılmadan pazarlığa oturuyor. AKP hükümetinin, 700 bin kişilik dünyanın en güçlü ordusuna sahip bir devleti, üç beş bin kişilik katil sürüsüyle aynı masada muhatap etmesi, en ağır zillet halidir. Öte taraftan aynı kanlı örgüt ile mücadele eden ve biri de bizim milletvekilimiz olan Engin Alan Paşa ve diğer şerefli Türk subayları hapisle cezalandırılıyor. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi AKP, Türk milletine karşı savaş açmıştır. Bizim, Türk milliyetçileri olarak cephemiz bellidir; durduğumuz yer asil ve aziz Türk milletinin yanıdır. Dolayısıyla Türk milletinin bir gün kimin dost kimin düşman olduğunu anlayacağına, yapılacak erken seçimde bunun gereğini yerine getireceğine yürekten inanıyoruz.”

MEHMET ÖZCAN’IN KONUŞMASI
Ev sahibi MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan da, şu ifadelerde bulundu:
“Sayın Genel Başkanımızın Sögüt’ten verdiği ‘Türk Milleti ayağa kalk, Ülkücü hareket hazır ol’ mesajını alarak Sarıçam ilçe teşkilatı olarak hiç durmadan çalışıyor ve önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin bayrağını Sarıçam burçlarına dikmek için gecemizi gündüzümüze katarak yolumuza devam ediyoruz. Bu etkinliğimize gösterilen teveccüh, gönüldaşlarımızın yüzlerine samimiyet ve sevgi olarak yansıyan yüreklerindeki aşk ve heyecan, hepimizin aynı hedefte birleştiğini göstermesi açısından önemli. Bu vesile ile bizlere desteklerini esirgemeyen başta il başkanımız olmak üzere, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerinin değerli temsilcilerine ve bütün Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*