İzgioğlu: Farkı daha da açacağız

Cumhur İttifakı Millet Aklı

14 subat mhp (1)MHP Adana İl Başkanlığı, meclis üyesi aday adaylarıyla toplantı yaptı. İl Başkanı İzgioğlu, “Arkamızdan gelen diğer partilerle aramızdaki farkın daha da açılacağı görülüyor” dedi.

ADANA –Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Arkamızdan gelen diğer partilerle aramızdaki farkın daha da açılacağı görülüyor” dedi.

YOĞUN İLGİ VARDI
MHP Adana İl Başkanlığı, 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde belediye meclis üyesi aday adaylığı için müracaat eden isimlere yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’nün de hazır bulunduğu toplantıya aday adayları yoğun ilgi gösterdi.

FARKI DAHA DA AÇACAĞIZ
Başkan İzgioğlu, ülkenin içinde bulunduğu telafisi zor sürece dikkat çekerek, yerel seçimin önemine işaret etti ve “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlerden mutlaka zaferle çıkmamız gerekmektedir. Adana’da iyi bir rüzgar yakaladık. Adana’da kazanmanın en büyük adayı MHP’dir. Bunu belgeli ifade ediyorum. Yaptığımız anketler ortadadır. Daha üç gün önce bir anket yaptırdık, onda da MHP yine önde çıktı. On gün sonra tekrar anket yaptıracağız. Arkamızdan gelen diğer partilerle aramızdaki farkın daha da açılacağı görülüyor” diye konuştu.

HEPSİ BİRİNCİ SIRAYA LAYIK
İzgioğlu “Aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi bizim için değerlidir. Hepsi birinci sıraya layıktır. Ancak 700’e yakın müracaat var. Elbette hatamız olabilir ama hepsini listeye koymamızın imkanı yoktur. Listeye giremeyen yada listede olup ta sırasını beğenmeyen arkadaşlarımız elbette olabilir. Çünkü ülkücünün de nefsi vardır. Kırılma, darılma olabilir ancak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle ülkücünün dargınlığı en fazla bir hafta sürer, öyle de olmalıdır. Hepimizin görevi, adaylarımızın yanında olmak ve kazanmak için destek vermektir. Fitneye dikkat edeceğiz, oyunlara gelmeyeceğiz, tuzaklara düşmeyeceğiz. Eğer biz birliğimizi bozmazsak bizi kimse yıkamaz. Bir olacağız, iri olacağız, safları sıkı tutacağız ve alayını kazanacağız. Kazanan ise partimiz olacaktır. ” şeklinde konuştu.

İZGİOĞLU ATTIĞI HER ADIMI LİDERİNE BİLDİRİR
MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy da, “Şunu özellikle bilmenizi istirham ediyorum. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu Bey attığı her adımı liderine getirip ifade eden, istişare eden bir il başkanıdır” ifadesini kullandı. Ersoy, bunun; İzgioğlu’nun kendi hassasiyetinden kaynaklanan bir tasarruf olduğunu da paylaştı.

HÜSEYİN SÖZLÜ: YEREL SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise, “Hiçbir şey bizi iktidar hedefinden alıkoymamalıdır” dedi. Sürece ilişkin uyarılarda bulunan Sözlü “ Türk düşmanlarının en büyük korkusu Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Daha önce yaptıkları gibi itibarsızlaştırma oyunları oynayabilirler. Milliyetçi Hareket’ten korkanların itibarsızlaştırmak isteyecekleri de elbette adaylarımızdır, ülküdaşlarımızdır, buna hazırız. Ama hiçbir şey MHP’nin başarısından daha önemli değildir. Çünkü bizler makam mevki peşinde olmadık, bundan sonra da böyle bir hedefimiz yok. Genel Başkanımız Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bizim hedefimiz ülkemizin, milletimizin birliğini korumak, güçlü bir Türkiye inşa etmektir” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*