MHP Çukurova’dan Kutlu Doğum Mevlidi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana teşkilatları, Kutlu Doğum Haftası’nın dolu dolu etkinliklerle idrak ediyor. Dün MHP Seyhan İlçe, kırmızı gül dağıtırken bugün de MHP Çukurova İlçe mevlit okuttu.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları, Kutlu Doğum Haftası’nı dolu dolu etkinliklerle idrak ediyor. Dün MHP Seyhan İlçe Başkanlığı, Gülek Camii’nde kırmızı gül dağıtırken bugün de MHP Çukurova İlçe Başkanlığı mevlit okuttu.

OLDUKÇA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İlçe Başkanlığının yanındaki boş arazi üzerinde yapılan etkinliğe oldukça yoğun bir ilgi gösterildi. Boş araziye kurulan çadırlar yetmeyince partinin önündeki sokak ta mevlide katılanlarla doldu. MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara’nın ev sahipliği yaptığı mevlitte MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, Mehmet Özcan, Kadir Topak, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Adana Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt, belediye ve il genel meclis üyeleri de hazır bulundu.

O, ZULME RAZI OLMAZDI
MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı organizasyonuyla dikkat çeken mevlitte, MHP İl Genel Meclis Üyesi emekli imam Salih Şen, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) örnek hayatını anlattı, bu en seçkin hayatın bütün insanlığa örnek teşkil edecek bir rehber niteliğinde olduğuna atıfta bulundu. Salih Şen, Hz. Muhammed’in hiçbir zaman zulme razı olmadığını, zalime boyun eğmediğini belirterek, O’nun adına düzenlenen Kutlu Doğum Haftası’nın Türk milletine dayatılmak istenilen süreçte istismar edilmemesi gerektiğini, buna karşı herkesin uyanık olması ve çok dikkat etmesi lazım geldiğini söyledi. Mevlit, okunan Kur-an’ı Kerim ve dualarla son bulurken misafirlere kırmızı gül ile lokum ikram edildi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*