Işık, Sanal Ortamda Yerel Seçim Mitingi Yapıyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

alim-isik-hangoutsMHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Işık, internet üzerinden Kütahya’ya ilişkin projelerini anlattığı 3 “sanal miting” yaptı.

Işık: “Sosyal medyayı kullanıp, seçim kampanyamın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyorum”- “Sanal mitinglerime katılanlar, bana görüntülü olarak sorularını iletebiliyor”

MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Alim Işık, yerel seçim kampanyasını internetten üçüncüsünü yaptığı “sanal miting” ile destekliyor.

Işık, internet arama motoru “google” üzerinden yaptığı ve isteyenlerin görüntülü olarak katılabildiği canlı yayınında Kütahya’ya ilişkin projelerini anlatıyor.

Konuya ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Işık, “sanal miting” olarak adlandırdıkları internet canlı yayınlarıyla, seçim kampanyasını sosyal medyayı kullanarak daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediğini söyledi. Sanal mitinglerini ortalama 3 bin 500 kişinin izlediğini dile getiren Işık, canlı yayın başladığında mitinge katılmak isteyenlere ekranda, “görüşmeye katıl” daveti geldiğini ve katılanların görüntülü ya da yazılı olarak görüş, talep ve sorularını yönelttiğini söyledi. Işık, sanal mitinglerinin ortalama 1 saat sürdüğünü kaydetti.

Sanal mitinge Kütahya dışında yaşayan Kütahyalılar’ın da ilgi gösterdiğini belirten Işık, vatandaşlardan aldığı görüş ve önerilerden de yararlandığını ifade etti.

Işık, Kütahya’nın göç veren bir şehir olduğunu, kentin yatırım ve istihdama ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, seçilmesi halinde nüfusu yaşlı olan kentte sosyal projelere de öncelik vereceklerini anlattı.

Kütahyalı ihtiyaç sahipleri için “destek kartı” uygulaması yapacaklarını dile getiren Işık, maddi yardımların Kütahya esnafında harcanmasını amaçladıklarını söyledi. Işık, özelleştirmeler nedeniyle kentteki sanayi kuruluşlarının başka şehirlerde vergi ödediğini belirterek, bu durumun kente dönen hazine payının azalmasına neden olduğunu ve ekonomik sorunlara yol açtığını vurguladı.

Kaynak: AA

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*