Paşa’dan anlamlı ziyaret

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Yörük Ali Paşa lakabı ile bilinen Emekli Jandarma Tuğgeneral Ali Aydın, önceki akşam MHP Adayı Yücel’i seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in önceki gece sürpriz bir ziyaretçisi vardı. ‘Yörük Ali Paşa’ lakaplı Emekli Jandarma Tuğgeneral Ali Aydın, Yücel’i seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar diledi. Yörük Ali Paşa, Balyoz Davası kapsamında 18 yıl hapse mahkûm edilip 36 ay Silivri Cezaevi’ndeki tutukluluğunun ardından Ekim 2013’te beraat etmişti. Yargıtay 9’uncu Dairesi, Aydın hakkındaki mahkûmiyeti, cezalandırılmasında yeterli, her türlü kuşkudan uzak, kesin inandırıcı delil bulunmadığından beraat kararı verilmesi gerektiğini belirterek bozmuştu.

‘ATATÜRKÇÜ BOZKURDUM’
Son savunmasında “Yörüğüm ben, çadırda doğdum. Jandarma oldum, çünkü biz Yörükler jandarmadan çok çektik. Ama benim komutamdaki jandarma o baskıları hiç yapmadı.” diyen J. Tuğg. Ali Aydın, “12 Eylül’de üsteğmenken TSK’nın MHP temsilcisi diye tutuklandım, 45 gün işkence gördüm. 28 Şubat sürecinde manevi değerlerime bağlılığım ve sadece bazı dini vecibelerimi yerine getirdiğim için isimsiz bir ihbar mektubu ile irticacı yaftası yedim, şimdi darbecilikle suçlanıyorum. Vicdanım Allah katında hiç olmadığı kadar rahat. Bu davadan da aklanarak çıkacağıma Amentü’ye inandığım kadar inanıyorum. Ben Atatürkçü bir bozkurdum” şeklinde konuşmuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*