MHP’ye kadın akını

Cumhur İttifakı Millet Aklı

alanya-1kMHP’ye kadın akını Geçen hafta yaklaşık 250 kişinin katılım sağladığı Mahmutlar’da dün 60 kişi daha MHP’yi tercih etti. Yeni katılanlara rozetlerini takan MHP Adayı Yücel, daha da güçlendiklerini belirterek teşekkür etti.

Mahmutlar beldesinden MHP’ye katılan 60 kişi MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e tam destek verdi. Dün akşam Mahmutlar Seçim Ofisi’nde düzenlenen katılım töreninde Yücel’e eski Karaman Milletvekili Hasan Çalış, belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Partiye yeni katılanların çoğunluğunun kadın olması dikkat çekti. Kadınların da destek verdiği katılım töreninde konuşan Yücel, “Her gün büyüyen bir aile olmak bizleri bu yolda daha da güçlendiriyor. Mahmutlar’a ve teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

ROZETLERİ YÜCEL VE ÇALIŞ TAKTI
Selin Fidune, Semra Karakeçi, Gülümser Aydoğan, Necla Bülbül, Ayşegül Kayar, Nevin Özturan, Menşure Gülten, Zeliha Yüksel, Halime Bülbül, Şerife Şahin, Demet Koçanlar, Emine Gülten, Gülden Aydoğan, Ayşe Arda, Gamze Gülten, Filiz Hekimoğlu, Ali Bülbül, Eyüp Bülbül, Mehmet Bülbül, Abuzer Yeler Bülbül, Yusuf Yağmur, Serkan Aydoğan, Gökhan Aydoğan, Şahin Karakeçi, Abdurrahman Karakeçi, Semra Karakeçi, Metin Arda, Mustafa Gülten, Kadir Gülten, Mahmut Gülten, Ahmet Aydoğan, Mustafa Yüksel, Hacı Yüksel, Binnur Yüksel, Yusuf Çelik, Tülay Çelik, Ahmet Koçumoğlu, Adem Kodal, Tuba Akın, Mehmet Emin Narman,Celel Fidancı ve Ercan Özdemir’e rozetlerini Yücel ve Hasan Çalış taktılar.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*