Sarıçam’da 650 CHP’li MHP’ye katıldı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

bilaluludag (1)Sarıçam’da sosyal demokratlar “MHP” dedi. Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) çeşitli kademelerinde yıllarca görev yapmış yaklaşık 650 kişi Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) katıldı.

30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı, son dönemlerin en yoğun katılımını yaşadı. CHP’den istifa eden Bilal Abeş Gür’ün Gültepe Mahallesi’nde düzenlediği törene MHP Adana Milletvekil Seyfettin Yılmaz , 21. Dönem MHP Adana Milletvekili ve MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir ile MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ve MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ katıldı.

BİLAL ABEŞ GÜR: “CHP ATATÜRK’ÜN PARTİSİNE İHANET ETTİ”
Bilal Abeş Gür; 20 yıldır CHP’de gece-gündüz demeden, yağmura-çamura aldırış etmeden çalıştıklarını fakat son dönemlerde bazı şeylerin yolunda gitmediğini söyleyerek, “Daha düne kadar, CHP’nin kapısından geçmek istemeyen ve yaşamlarında CHP’ye oy vermeyi aklının köşesinden bile geçirmeyen kişiler bugün ödüllendirilmişlerdir. Ben ve arkadaşlarım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine ihanet eden ve partiyi bu duruma getiren başta ilçe başkanı ve yöneticiler ırkçılık ve bölgecilik yapmaktan kendilerini alamadılar. Bizler de vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve cumhuriyetimize sahip çıktığına inandığımız MHP’ye katılıyoruz” dedi.

MEHMET KOCA: “SARIÇAMLI KARARINI VERMİŞ”
MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, yaptığı konuşmada, Sarıçam’ın artık böyle yoğun katılımlı toplantılara alıştığını dile getirerek, “Görüyorum ki, Sarıçamlı, kararını vermiş. Sarıçamlı, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının ve yokluğunun oylanacağı bir zamanda safını netleştirmiş. Sarıçamlı, vatan-millet-bayrak sevgisinde bir araya gelmiş. Sarıçamlı, ‘Sarıçam’a Üç Hilal, bir Bilal yeter’de karar kılmış. Allah’ına kurban Sarıçam, Allah’ına kurban Gültepe” diye konuştu.

BİLAL ULUDAĞ: “ŞİMDİ BİRLİKTELİK ZAMANI”
MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, Sarıçam’ın artık yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunu dile getirerek, “Şimdi birlik zamanı, şimdi Sarıçamlının MHP’de birleşme zamanı… Daha önce başka siyasî partilerin çeşitli kademelerinde görev yapmış sosyal demokrat arkadaşlarımız bugün bizimle aynı yolda yürümeye karar verdiler. Artık Sarıçam’da birler bin oldu, binler yüz bin oldu. Hepimiz Sarıçam’ın geleceği için bir araya geldik, birlik olduk, birlikte olduk” dedi.

YILMAZ VE ÖZDEMİR’DEN “ARTIK YETER” VURGUSU
Katılım töreninde konuşan Seyfettin Yılmaz ve Adnan Fatin Özdemir ise, Türkiye’nin 30 Mart 2014 günü bir kader seçimi yapacağına vurgu yaparak, “AKP’nin söylemlerine inanıp AKP’ye oy vermiş olabilirsiniz. Ama şu an içinde bulunduğumuz gün hırsızlığın, yolsuzluğun, rüşvetin tavan yaptığı bir gün. Bu milletin helal parası ayakkabı kutularına gitmiş, para sayma makinelerinde dolarlar uçuşmuş. Türkiye Cumhuriyeti bölünme noktasına gelmiş. Tüm bu yaşananlar da hem Türkiye’de hem Adana’da insanları ‘Artık yeter’ noktasına getirmiş. Bugün de Sarıçam’da sosyal demokrasiye yıllarını vermiş siyaset insanları, bugün MHP’ye katıldılar. MHP Sarıçam için ne güzel bir görüntü” diye konuştu.
MHP Sarıçam İlçe Taşkilatına katılan ve törende MHP rozeti takılan isimlerden bazıları şöyle: Abdil Karakaya, Ahmet Ok, Ali Şimşek, Ali Yıldırım, Bilal Abeş Gür, Canan Taytemur, Çiğdem Çelik, Erdal Muttalip Ok, Fatma Karaer, Fatma Paya Çetiner, Hüsamettin Çetin, Hüseyin Naşal, Salim Yıldırım, Züleyha Köse…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*