Alanya Belediye Başkanı belli

Cumhur İttifakı Millet Aklı

alanya-kMHP Alanya Adayı Yücel, Antalya Büyükşehir Adayı Çelik ile Alanya’da esnaf ziyaretleri yaptılar.

Çelik anketlerde önde olduklarını belirterek “Anketlerde Alanya’da MHP Adayı Yücel seçimi almış durumda” dedi. Açılış mitinglerindeki kalabalığın toplama olduğu eleştirisine Yücel, “Öyle bile olsa başka ilden gelmedi. Hepsi Alanya’da oy kullanacak” diye yanıt verirken Çelik, “O toplama işlerini iktidar partisi iyi yapar. Antalya’da Erdoğan’ın mitinginde 07 plaka dışında her plakayı görebilirdiniz” dedi.

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, dün Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik eşliğinde seçim çalışmalarını çarşı merkezinde sürdürdü. Esnafı ziyaret ederek destek isteyen Yücel ve Çelik’e İlçe Başkanı Cafer Uyar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti. Ziyaret sonrası bir basın açıklaması yapan Çelik, MHP olarak büyükşehirleri almaya kararlı olduklarını, anketlerde önde gözüktüklerini ve Antalya’da durumlarının iyi olduğunu söyledi. Alanya’nın sorunlarının çözümü için başkanlığı kazanması halinde bazı yetkileri devredeceğini belirten Çelik, Alanya’nın önemli ve öncelikli bir yer olduğunu ifade etti. Çelik, “Şuanda Alanya’yı 15 yıldır bir belediye başkanı arkadaşımız yönetiyor. Ama gördüğümüz kadarı ile layık olduğu hizmeti alamadı” dedi.

‘YÜCEL SEÇİMİ ALMIŞ DURUMDA’
Sipahioğlu, Alanya’nın il olacağı sözünü aldığı için Anavatan’dan Ak Parti’ye geçtiğini söyleyen Çelik, “Herkesin beklentisi de il olmaktı ama Alanya hayal kırıklığına uğradı. Şuanda Ak parti Adayı Hasan Sipahioğlu anketlerde de geride. İnşallah Adayımız Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkanlığını alacak durumda. Alanya’ya büyük yatırımlar yapılması gerekiyor” dedi. Alanya için düşündüğünü projeleri sıralayan Çelik, anketlere de değindi. Çelik, “Anketlerde Alanya’da MHP Adayı Adem Murat Yücel seçimi almış durumda. 10 günlük bir süre kaldı. İnşallah sonuçta bir değişiklik olmayacak. Değişiklik olursa da artırarak devam edecek. Antalya’yı da alacak durumdayız. Şuanda birinci sıradayız. İnşallah Antalya’yı da Alanya’yı da bir bütün olarak yöneteceğiz” diye konuştu.

‘AK PARTİ’NİN DURUMU ÇOK KÖTÜ’
Ak Parti Büyükşehir Adayı Menderes Türel’in işsizlere ‘Sizi işe alacağız’ diye mesaj attığını söyleyen Çelik, Antalya’da işsizliğin sebebinin Türel döneminde işletmelerin kapatılması olduğunu vurguladı. Çelik, “Alanya’da da kapatılacak yer varsa başkan olursa kapatır. Bunlar komik. Şuanda durumları son derece kötü. Her şeyin farkındalar. Antalya ve Alanyalı bu gerçeği gördü. Son çırpınışlarıdır. Hem iktidarın hem de buradaki adayları için yolun sonu gözükmüştür” diye konuştu. Alanya Adayı Yücel de ziyaretlerde esnafın daha çok mustarip olduğunu gördüğünü söyleyerek saat, vitrin batı girişi gibi konularda çözümler getireceğini ifade etti. Esnafları ayağına çağırmadığını, kendisi esnafın ayağına giderek sorunlarını dinlediğini belirten Yücel, “Uygulamalarda esneklik getirerek esnafı dükkâna hapsetmeyeceğiz” dedi.

‘BAŞKAN BİR İLDEN GELMİYORLAR’
MHP seçim ofisi açılış mitinglerindeki kalabalığın taşıma ile oluştuğu eleştirilerine de yanıt veren Yücel, “Bunu kamuoyuna sorun. Kimseyi bir yere zorla götüremezsiniz. Bizim ne o kadar bütçemiz ne de paramız var. İnsanlar gönüllü geliyor. İnsanlar bir değişim istiyor ve değişimin en sağlıklı MHP’de ve bu ekipte olacağına inanıyor. Taşıma olsa bile bu vatandaşlar başka bir ilden gelmiyor. Hepsi de Alanya’da oy kullanacak kişiler” dedi. Konu üzerine Antalya Adayı Çelik de “O toplama işlerini iktidar partisi iyi yapar. İşçileri, memurları getiriyorlar. Antalya’da Erdoğan’ın mitinginde 07 plaka dışında her plakayı görebilirdiniz. Tüm kamu görevlilerine yazı geçildi, Konya’dan polis getirildi ve büyük bir kalabalık oldu. MHP’nin böyle bir şey toplamasına imkân yok. Alanya’da bir kalabalık sağlayamayanlar mazeretler uyduruyorlar” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*