İzgioğlu’ndan kadınlara teşekkür

Cumhur İttifakı Millet Aklı

21 nisan mhp kadinlar (1)MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Tarihimizde ilk kez özellikle Adana’da kadın gücünün sahaya en fazla yansıdığı bir seçimi yaşadık” dedi.

KADINLARDAN ZİYARET
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, MHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak, MHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gündoğdu, MHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk, MHP Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke ve yöneticiler MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret ettiler.

HEPSİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan İzgioğlu, kadın yöneticileri kabulünde yaptığı konuşmada, “Biz Milliyetçi Hareket olarak bugüne kadar değişik nedenlerden ötürü kadınların gücünden yeteri kadar istifade etmeyen bir parti olduk. Ama belki de tarihimizde ilk kez özellikle Adana’da kadın gücünün sahaya en fazla yansıdığı bir seçimi yaşadık. Ve ilk kez Adana’da bu kadar büyük bir başarı yakaladık. Bu başarıda siz kadınların emeği ve payı büyük. Allah hepinizden razı olsun. Burada olan ve olmayan bütün kadın çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

ZİRVEDE KALMAK ÖNEMLİ
Mustafa İzgioğlu, “Zirveye çıkmak zor, ama orada kalmak ta kolay değil. Bizim hedefimiz yerimizi koruyarak daha yukarılara tırmanmaktır. Bu süreçte hep beraber belediye başkanlarımızın ve seçilmiş diğer temsilcilerimizin arkasında duracağız. Önümüzde yakın zamanda iki seçim var; biri Cumhurbaşkanlığı seçimi ve diğeri ise milletvekilliği seçimleri. Gerek bu seçimlerde gerekse diğer seçimlerde sizlerin daha fazla desteğini göreceğimizi umuyorum.” diye konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAKLAR
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve diğer kadın yöneticiler de, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ile birlikte çalışmaktan gurur duyduklarını belirtirlerken, gelecek seçimlerde daha çok çalışacaklarına dair söz verdiler.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*