MHP Aydın İl Başkan Köse’den ‘hain’ suçlaması

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında katılmayan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve kontenjan üye Hüsamettin Ayaz’ın disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. MHP’ye hainlik edenlerden hesap soracaklarını belirten Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da siyaseti kirletmekle suçladı.

Parti il binasında açıklama yapan Fevzi Köze, belediye meclisinin ilk toplantı bilmecesinin halen çözülemediğini öne sürerek, “Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi ilk toplantısı yapılmış mıdır? Yapıldıysa görüntülerini paylaşın dedik ama yok. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çok büyük bir ahlâki sıkıntı var. Birçok meclis üyemize bu tür teklifler gitmiştir. Özlem Çerçioğlu, Aydın’da siyasetin kirlenmesine neden olmuştur. Seçmen iradesiyle kazanamadığı çoğunluğu, ayrı bir operasyonla sağlama yönünde çalışmalar yapmış ve maalesef siyasi tarihimizde her zaman olduğu gibi günümüzde de ihanet edenlerle işbirliği yapmıştır. Görüşmelerde neler teklif ettiğini biz bilmiyoruz. Hangi konularda anlaşıldığı kamuoyu görecek. Zayıf karakterli kişiler, her zaman ihanete hazır kişiler vardır. Hainler her zaman vardır, MHP’de de çıkmıştır. Biz MHP olarak çürükleri içimizden temizleyerek, daha kararlı ve daha inançlı bir şekilde devam edeceğiz. Dürüst ve ilkeli siyaset ana hedefimiz.” dedi.

MHP Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Nargiz ise, “Bazı arkadaşlarım gibi bana da belediye meclis toplantısına katılmamam yönünde teklif geldi. İsmini vermek istemiyorum ama bir arkadaşımız bana, ‘Ben elçiyim, ne isterseniz söyleyin. Eğer teklifimizi kabul ederseniz büyüklerimiz sizinle görüşecek.’ dedi. Ben davasını para uğruna satacak bir insan olmadığım için görüşmeyi çok kısa kestim. Tuğrul Ozan ve Hüsamettin Ayaz’ın böyle bir teklifi kabul edebilecekleri aklımın ucundan bile geçmedi. O yüzden bana gelen teklifi onlarla paylaşma gereksinimi dahi duymamıştım. Tuğrul Ozan, 22 yıllık hem arkadaşım hem de meslektaşım. 30 Mart yerel seçimlerinde birlikte mücadele ettiğimiz Tuğrul Ozan bana, partimize, davamıza ihanet etmiştir.” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*