MHP Adana’da Ağustos hazırlığı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

adana mhp 3-Yerel seçimlerde Adana’da büyük bir başarı kazanan MHP Adana Teşkilatları, şimdi de Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bileniyor…
-İlçelere ziyaret turu başlatan MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, mahalli seçimlerde ortaya konan başarının önümüzdeki seçimlerde de gösterilmesi için teşkilatları uyardı.

MHP Adana’da Ağustos hazırlığı

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için teşkilatlara “Hazırlıklı olun” mesajı verdi.

Adana’da başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere 9 belediye kazanarak Türkiye’de dikkat çeken bir başarı elde eden MHP Adana teşkilatlarının gündeminde artık Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri var.

İLÇELERE ZİYARET TURU
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yerel seçimlerin ardından ilçe teşkilatlarına ve kazanılan belediyelere ziyaret turu başlattı. İzgioğlu, bu kapsamda ilk olarak, Adana’ya 200 kilometre mesafede bulunan Tufanbeyli’ye, ardından Saimbeyli, Feke, Kozan ve İmamoğlu ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Bir gün sonra ise Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş ilçelerine giden İzgioğlu, kaybedilen yerlerde “Neden kaybettik?” sorusuna cevap ararken kazanılan yerlerde ise hem teşkilatları hem de belediye başkanlarını tebrik etti.

ADANA’DA 9 IŞIK YAKILDI
Başkan İzgioğlu, ziyaretlerde seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesinde, Adana’da temeli atılan MHP’nin yine Adana’da tarihinin en büyük başarısını gösterdiğini, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplam 9 belediye kazandığını belirtti. İzgioğlu “Türkiye genelinde üç büyükşehir belediyesini kazanan MHP; Doğu Akdeniz’de ise Mersin, Adana, Osmaniye’yi alarak üç hilal çizdi. Adana’da da Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte 9 belediye kazandı; dokuz ışık yaktı” ifadesini kullandı.

ZİRVEDE KALMAK DAHA ZOR
Kazanılan yerlerde rehavete düşmeyeceklerini söyleyen İzgioğlu “Kazanmak zor ama zirvede kalmak daha zor. Zirvedeki yerimizi korumak için daha çok çalışacağız. Kazandığımız başarı bizi şımartmayacak, aksine tevazu içinde olacağız. Kaybettiğimiz yerleri de kazanmak için çalışacağız. Bize destek veren, gönül veren herkese kapımız ve yüreğimiz açık olacak” diye konuştu.

GÜNDEMDE İKİ SEÇİM DAHA VAR
İzgioğlu, ülke gündemine ilişkin konuşmasında da “Yerelde bu zaferi yaşarken ülke gündeminde bizi bekleyen iki seçim var. Biri Cumhurbaşkanlığı seçimi, biri de gelecek yıl yapılacak milletvekilliği seçimleri. Sayın Genel Başkanımız, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olamayacağını çok haklı gerekçelerle açıkça ilan etti. Tarihin en büyük yolsuzluklarıyla anılan biri cumhurbaşkanı olamaz, olmamalı. Adaletli, vatanperver, kul hakkını gözeten, demokrasiyi özümsemiş birinin o makama gelmesi lazım. Şimdi bize düşen, biraz dinlendikten sonra, önümüzdeki seçimler için yeniden yollara düşmek ve daha çok çalışmaktır.” dedi.

İZGİOĞLU’NDAN HASTA ZİYARETİ
Bu arada, gezilerde vefanın güzel örnekleri de yaşandı. MHP’nin eski yöneticilerinden olan, Karataş ilçesinde Kırmızıdağ köyünde ikamet eden ve uzun süredir ağır bir hastalığa karşı mücadele veren Hacı Veli Başçı, evinde ziyaret edilerek moral verildi. Hasta halinde bile Başçı’nın gündeminde ülke meselelerinin olması, MHP’nin verdiği mücadeleyi ‘ruhunda yaşaması’ herkesi duygulandırdı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*