MHP Adana İl Teşkilatı’ndan Başkan Sözlü’ye tam destek…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, İl Divan Heyeti, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Ziyarette ilk sözü alan Mustafa İzgioglu, Sözlü’ye tebriklerini iletti ve başarı dileğinde bulundu.

45 YILLIK HASRET SONA ERDİ

İzgioglu, “MHP, 45 yıllık siyasi hayatında buraya ilk kez kendi içinden çıkan, kendi öz evladıyla geldi ve bu kolay olmadı. 45 yıl sürdü buraya gelmek. 45 yılda zorluklarla elde ettiğimizi inşallah uzun yıllar korumak istiyoruz. Zirveye çıkmanın zorluğunun farkındayız fakat zirvede kalmanın daha zor olduğunu da biliyoruz. Siz teşkilat terbiyesi almış, teşkilattan yetişen bir insan olarak, üç dönemlik belediye başkanlığı bilgi ve birikiminizle makamınızı dolduracak ve Adana’yı gelecek nesillerin mutlu yaşayacağı çağdaş bir şehir haline getireceksiniz. Çıktığınız bu yolda teşkilat olarak yanınızda olduğumuzu ve sonuna kadar destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Sizi tebrik ediyoruz” dedi.

MHP’NİN ADANA TARİHİNDEKİ EN ÖNEMLİ BAŞARISI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, MHP Adana Teşkilatının ziyaretinin kendisini şereflendirdiğini ve güç verdiğini belirtti. Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:

”Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hareketin kendi yetiştirdiği, 3 dönem Ceyhan Belediye Başkanlığının ardından, Adana Büyükşehir için MHP tarafından aday yapılmış bir partili ülküdaşınızım. Başarıyı şahsi olarak değil, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Adana’daki başarısı olarak değerlendirdim. Gönül arzu ederdi ki; belediye başkanlığı sayımız daha yüksek olsun. Kılpayı kaçırdığımız yerler var. Partimiz, Büyükşehir de dahil olmak üzere Adana tarihindeki en önemli başarısını kazanmıştır.”
SORUMLULUĞUMUZ ADANA’DA BAŞARILI OLMAKLA SINIRLI DEĞİL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden birisi konumunda ve iktidar mücadelesini sürdüren bir parti olduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, “Partimizin elindeki en önemli yerel yönetimlerden birisi olarak Adana’da başarılı olmak, aynı zamanda MHP’nin başarısını perçinleyecek ve katkı koyacaktır. Bu manada sorumluluğumuzun sadece Adana’da başarılı olmakla sınırlı kalmadığını, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’deki başarısını büyütmek yolunda da önemli görevler üstlenmemiz gerektiğini biliyorum. Yapacağımız bir hata nasıl Milliyetçi Hareket Partisini zan altında bırakacaksa, inşallah başarımız da Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç katacaktır. Nihayetinde siyasi partiler adaylarıyla ve seçilenleriyle kendisini temsil ediyor. Yerel yönetimlerde partizan olmadan hizmet vereceğiz ama başarımızla da Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç katacağız. Bu anlamda üzerimizde siyaseten ağır bir sorumluluk var. Bize güvenen hemşehrilerimiz için de Adana’da her türlü partizanlığın dışında, Adana’ya, Adana’da yaşayan hemşehrilerimize, merkez dışındaki ilçelere, köylere ve kasabalara da var gücümüzle, bu zamana kadar ulaşmayan hizmetleri ulaştırmanın mücadelesini vereceğiz. Bu konuda inançlıyız, kararlıyız. İnşallah burada ülkücülerin de başını dik edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

DESTEĞİNİZE DÜNKÜNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR

Bundan sonra da MHP İl Teşkilatı’nın desteğine ihtiyaç duyacağını ifade eden Hüseyin Sözlü, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeğiniz, heyecanınız, teriniz, kaygınız için hepiniz sağolun, varolun. Hepinizden Allah razı olsun. Ben elbette halkın belediye başkanıyım fakat siyasetçi kimliğimle de Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir üyesi, bir ferdiyim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. O manada ayrımız gayrımız yok. Başarılı olmak için seçimde olduğu gibi yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Varlığımızı güçlü bir şekilde sürdürme noktasında sizlere dünkünden daha fazla ihtiyacımız var. Bu farkındalığımı sizlere bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*