MHP’den AKP’ye ‘özür’ çağrısı!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, AKP İl Başkanı Fikret Yeni’nin “Cumhurbaşkanı olmaya müstahak tek kişi sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır”, “Adana’nın sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir borcu var. Özür dilememiz gerekiyor” sözlerini “ağır hakaret” kabul etti ve sert tepki verdi.

 

İzgioğlu “AKP’nin Adana’dan bir oy bile alması helal değil iken, 4 belediye kazandınız. Dolayısıyla Adanalıların size borcu yoktur, alacağı vardır. Nankörlük etmeyip şükretmeniz, teşekkür etmeniz gerekirken hakaret etmeniz, siyasi ahlaka sığmamıştır. Sizi şiddetle kınıyor, genelde bütün Türk milletinden özelde ise Adanalılardan özür dilemeye davet ediyorum.” çağrısı yaptı.

 

MHP’den AKP’ye ‘özür’ çağrısı!

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yi genelde Türk milletinden ve özelde ise Adanalılardan özür dilemeye çağırdı.

YENİ’NİN SÖZLERİ AĞIR HAKARET

İzgioğlu, AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin önceki gün yaptığı açıklamada kamuoyunun tepkisini çeken “Cumhurbaşkanı olmaya müstahak tek kişi sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” sözlerinin bütün Türk milletine ağır bir hakaret olduğunu ve “Adana’nın AK Parti’ye borcu var. Daha da önemlisi Adana’nın sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir borcu var. Özür dilememiz gerekiyor” şeklindeki ifadelerinin ise Adana’da yaşayan vatandaşlara aynı derecede hakaretler içerdiğini söyledi.

TAPINMA İÇGÜDÜSÜ MÜ KİBİR Mİ?

İzgioğlu, şu görüşlere yer verdi:

“Sayın Yeni’nin bu sözlerini kabul etmemiz mümkün değildir. Bize göre vatan haini olmayan dürüst, erdemli  her Türk vatandaşı cumhurbaşkanı olmaya layıktır. Cumhurbaşkanı olmaya sadece Erdoğan’ı layık gören bir ifade ise, tapınma içgüdüsü ürünü değilse 12 yılda zirve yapmış kibirle halkı aşağılama, tepeden bakma, yok sayma ve hakarettir. Diğer taraftan Adanalılara özür çağrısı da, aynı dengesizliğin, densizliğin tezahürü olsa gerektir.”

BU SUÇLARI ADANALILAR MI İŞLEDİ?

Başkan İzgioğlu şöyle devam etti:

“Adanalılar özür dileyecek hangi suçu işledi? Adanalılar yatak odalarında dolar istifi yapmadı, evlatlarına gemicik filosu kurmadı, milyar dolarları sıfırlamadı, iş adamlarına ‘kucağımıza düşecekler’ demedi, zinayı serbest bırakmadı, Haçlı-Siyonist projesinde eş başkanlık yapmadı, Müslüman kadınların namusunu kirleten, yüz binlerce Müslümanın kanını döken Conilere dua etmedi, İslam’ı yer yüzünden silmek için düzenlenen Haçlı seferlerini kutsamadı, savcıya soruşturma açtırıp hırsıza koruma sağlamadı, Türk milletinin onurunu canilerin masasında zedelemedi, İsrail’i korumak için radar üssü kurdurmadı, şehitlere ‘kelle’, canilere ‘sayın’ demedi, Suriye’de milyonlarca Müslümanı evsiz, yurtsuz, yetim, öksüz bırakan savaşın sorumlusu olmadı, bugün Türkmenleri katleden IŞİD terör örgütünü himaye etmedi.”

ŞÜKREDİN NANKÖRLÜK ETMEYİN

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “Peki nedir Adanalıların suçu? İşsizlikte şampiyon yaptınız, kamu yatırımlarında en gerilere attınız, teşvik uygulamalarında yok saydınız, 2009 seçimlerinde ortaya koyduğu hür iradeyi gasp ettiniz, 2011 seçimlerinde İstasyon Meydanında verilen sözleri tutmadınız. Bu şartlarda AKP’nin Adana’dan bir oy bile alması helal değil iken, 4 belediye kazandınız. Dolayısıyla Adanalıların size borcu yoktur, alacağı vardır. Nankörlük etmeyip şükretmeniz, teşekkür etmeniz gerekirken hakaret etmeniz, siyasi ahlaka sığmamıştır. Sizi şiddetle kınıyor, genelde bütün Türk milletinden özelde ise Adanalılardan özür dilemeye davet ediyorum.” çağrısı yaptı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*