MHP SEYHAN İLÇE TEŞKİLATI İFTAR’DA BULUŞTU…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
Düzenlenen iftar yemeğine MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut,İl Başkanı Mustafa İzgioğlu,İl Başkan Yardımcısı Murat Çardak,Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan vekili Salih Gökçe ve Seyhan İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile Seyhan ilçe belediye meclis üyeleri katıldı.

NEFİSLER İMTİHANDAN GEÇER
Yapmış olduğu konuşmada seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ; İnsanın kendini ve toplumu sabırla yoğurduğu Mübarek Ramazan ayının daha içinde bulunulduğunu hatırlatarak. Ramazan ayının sevgi, merhamet, rahmet, saygı, sabır ve dostluk ayı olduğunu ifade etti.Kanlı “Ramazan ayı aynı zamanda ellerin, dillerin, gönüllerin ve duaların birleşmesidir. Ramazan ayıyla birlikte insan için fırsatlar dönemi başlar.Her imsak, kinler, hırslar, nefretler, kavgalar sona ersin diye başlar. İnsan bir başka pencereden bakar dünyaya… Nefisler imtihandan geçer, safha safha sorgulanır hayat diyerek bu anlamlı etkinliğe emek veren tüm dava ve yol arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine son verdi.

TEŞKİLAT OLMAZSA OLMAZIMIZDIR
Mhp Myk Üyesi Yılmaz Tankut Genel başkanımız sayın Devlet bahçeli’nin selamlarını sizlere iletmenin onur ve gururunu yaşıyor olmaktan bahtiyarım diyerek konuşmasına başladı Yılmaz TANKUT ; İçerisinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayı her şeyden önce insanların kibir,hamaset,kin,nefret ve kıskançlık buhranlarından kurtulması ve uzak durması için bir fırsattır.Ahde vefanın bu ayda daha hassas bir şekilde önem arz ettiğine vurgu yaparak biz bu kutlu davanın mensuplarının olmazsa olmazı Teşkilatımızdır. Hiç birimiz hiç kimse dava’nın ve teşkilatın üzerinde değildir.Bu siyasi hareketin şuandaki lideri ve Yolbaşçı’sı Liderimiz saygıdeğer genel başkanımız Devlet BAHÇELİ’dir.Onun adanadaki birinci derecede muhatabı ise yol arkadaşımız kardeşimiz sizlerinde teşkilat başkanı sayın Mustafa İZGİOĞLU’dur bu durumun böyle olduğu gerçeğine sadece ve sadece Ülkücü teşkilat terbiyesini vücudunun her hücresine nakş eden kıymetli dava arkadaşlarımız bilir ve yaşar.Bu gerçeklerin dışında her kurgu ve her düşünce tamamen hayal ürünü,Davaya ve onun lideri sayın genel başkanımıza yapılmış hakaret alçaklığıdır.Bugün burada olmamız tamamen bu terbiye ve öğretinin tezahürüdür buradan hareketle bu programa emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek akışlar arasında konuşmasını noktaladı.

BİZANSTAN KALMA HASTALIK
İl Başkanı Mustafa İZGİOĞLU ; Kıymetli Büyüklerim ve teşkilatımızın vefakar ve cefakar yöneticileri uzun uzadıya kıymetli vaktinizi almak istemiyorum diyerek konuşmasını kısa tuttu.İzgioğlu ; Sadece cennet mekan Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in yapmış olduğu bir tespit ve analizine dikkat çekmek istiyorum diyerek Türk Milletine Bizans’tan geçme bir hastalık vardır. Gevşeklik, lâubalilik, dedikodu, fitne, fesat, terbiyesizlik, birbirini beğenmemek, sır saklayamamak, rastgele lâf söylemek… Bu analiz her ülkücü türk milliyetçisinin hayat felsefesi ve yaşam kaynağı olmalıdır diyerek bu vesile ile Seyhan ilçe teşkilatımızın kıymetli başkan ve yöneticilerine buradan teşekkürlerimi arz ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

ÇABAMIZ MHP’Lİ BELEDİYELERİN BAŞARISI İÇİN
İftara katılan B.şehir belediye meclis 1.başkan vekili Salih GÖKÇE’de Kısa bir konuşma yaptı.Salih GÖKÇE ; Yoğun proğramlarından dolayı bu nezih iftar yemeğine katılamamanın burukluğunu yaşayan Adana B.Şehir belediye başkanı Hüseyin SÖZLÜ beyin selamlarını iletirken yerel yönetimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin farkını ortaya koyarak kent ve kentlinin menfaatleri doğrultusundadır çabamız Mhp’li belediyelerin başarısı içindir çalışmalarımıza bu yönde devem etmekteyiz diyerek Mhp seyhan ilçe başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

TEKERLEK VE GÖKÇE KAHKAHAYA BOĞDU
Yemekte duygusal anların yaşanmasına sebep olan gelişme ise Mhp seyhan ilçe yönetim kurulu üyesi ve Koop-İş Sendikası Genel başkan danışmanı Atilla TEKERLEK’in Günün anısına konuklara hediye takdiminde yaşandı.Çok eskiye dayana dost oldukları camiaca bilinen Atilla Tekerlek ve Salih Gökçenin diyaloğları duygusal anlar ve esprilere vesile olurken tüm bireyleri kahkahaya boğdu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*