MHP Adana’nın Gündemi seçim!…Ya zillet kazanacak Ya izzet kazanacak

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana teşkilatları seçim çalışmalarındaki hızını artırdı. İl Başkanlığı’nın düzenlediği değerlendirme toplantısı geniş bir katılıma sahne oldu ve önemli mesajlar verildi.

MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu “Bu tarihi seçim çok önemli. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin veciz ifadesiyle bundan sonra ya zillet ya izzet kazanacaktır. Yani mesele bu kadar mühimdir” dedi.

MHP Adana’nın Gündemi seçim!
Ya zillet kazanacak, Ya izzet kazanacak

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları yekvücut olarak ülkenin en önemli gündemi Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini büyük bir heyecanla yürütüyor. İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, eğitimden geçirilen sandık kurullarının hazır olduğu mesajını verdi.

DEVLET BAHÇELİ’NİN VECİZ TESPİTİ
MHP Adana İl Başkanlığı, “Cumhurbaşkanlığı Seçim Kampanyasını Değerlendirme Toplantısı” düzenledi. Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda gerçekleştirilen ve İstiklal Marşı’yla açılan toplantıda MHP’li yöneticilerin tam kadro hazır bulunduğu görüldü. Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa İzgioğlu, “Gururla ifade etmeliyim ki; Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gerçek bir devlet adamı olduğunu bir kere daha gördük. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’ ilkesinden şaşmayan Sayın Genel Başkanımız, bu süreçteki tarihi hamlesiyle gönüllerde taht kurmuştur. Bu tarihi seçim çok önemli. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin veciz ifadesiyle bundan sonra ya zillet ya izzet kazanacaktır. Yani mesele bu kadar mühimdir” dedi.

ERDOĞAN TAŞ DEVRİNİ, İHSANOĞLU BİLGİ ÇAĞINI TEMSİL EDİYOR
İhsanoğlu’nun aday ilan edilmesiyle Erdoğan’ın bütün hesaplarının bozulduğuna dikkat çeken İzgioğlu özetle şunları söyledi:
“Bugün Başbakan Erdoğan’ın siyasi etik sınırlarını aşan ifadelerle, hakaretlerle Sayın İhsanoğlu’na saldırması boşuna değildir. Sayın İhsanoğlu çalmasını, çırpmasını bilmez, dini istismar etmez. Sayın İhsanoğlu, kavgayı, küfürü, hakareti de bilmez. Ve en önemlisi de Sayın İhsanoğlu, Müslüman Türk evladı olduğunu haykırır. Kısaca, Ekmeleddin İhsanoğlu ile Tayyip Erdoğan arasında zihniyet bakımından asırlar vardır. Tabiri caizse, Erdoğan Taş devrini, İhsanoğlu ise medeniyeti, bilgi çağını temsil etmektedir.”

HÜSEYİN SÖZLÜ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, seçimin önemini şu sözlerle özetledi:
“Türk milleti onurlu, haysiyetli yaşamak istiyorsa, Güneydoğu’da yolların PKK tarafından kesilmesini hazmedemiyorsa, askerlerimizin 50 metre ötesinde terör örgütünün paçavrasının açılmasını hazmedemiyorsa, bunu kendisine zül sayıyorsa; bu seçim Türk milleti için şeref haysiyet meselesidir.”

MUHARREM VARLI
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi. Varlı “Hem Erdoğan’dan şikayet edeceğiz, hem PKK ile el sıkışmasını kabullenmeyeceğiz, hem üniter devlet bütünlüğü tehlikede diyeceğiz; sonra da sandığa naz yapacağız; işte bu tamamen Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürmektir” ifadesini kullandı.

YILMAZ TANKUT
MYK Üyesi Yılmaz Tankut ise “Bugün içinde bulunduğumuz durumu en iyi kendimizin düşünüp analiz yapması lazımdır. Her şeyi teşkilatlarımızdan, her şeyi Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, ilçe belediye başkanlarımızdan beklemek yerine bu seçim sürecinde herkes, hepimiz bulunduğumuz yerde gerekirse il başkanı olalım, gerekirse ilçe başkanı olalım, gerekirse belediye başkanı olalım; etrafımızı organize edelim. Çünkü bu seçim siyasetin çok ötesinde var olma seçimidir.” diye konuştu.

FATİN ÖZDEMİR
MDK Başkanı Fatin Özdemir de “Tayyip Erdoğan ‘Ben cumhurbaşkanı olacağım’ demiyor, ‘Ben devlet başkanı olacağım, başkanlık sistemini getireceğim’ diyor. Başkanlık sistemi eyaletlere bölünmek demektir, özerkliğin gelmesi demektir. Bunların pazarlığı Oslo’da yapıldı. İşte bir tarafta böyle bir aday var diğer yanda ‘Ben Parlamenter cumhuriyete, bölünmez bütünlüğe sahip çıkacağım’ diyen Sayın İhsanoğlu var. Dolayısıyla bu seçim, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkıp çıkmama seçimidir” şeklinde konuştu.

RUHİ ERSOY
MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy da, küresel sömürgeci güçlerin ve içerideki taşeronların Türkiye’yi parçalama hedeflerinin önündeki en büyük engel olduğunu belirttiği MHP’ye ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik oyunlara dikkat çekti. Bu nedenle ‘toplumun sinir ucu’ olarak tanımladığı Türk milliyetçilerinin, Ülkücülerin tehlikeleri sezme ve gerekli önlemi alma kabiliyetleri nedeniyle vazgeçilmezliğine vurgu yapan Ersoy, bu seçimde birlik ve beraberlik içinde çalışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

İHSANOĞLU VE BAHÇELİ’NİN MESAJI
Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’yla ilgili sinevizyon gösteriminin de yapıldığı toplantı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüntülü mesajıyla son buldu. Yoğun ilgi gösterilen toplantıda MHP ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları başkanları, belediye başkanları, Kadın Kolları başkanları da hazır bulundu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*