MHP Adana’da 10 Ağustos hızı!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana Teşkilatları, Cumhurbaşkanlığı seçimi için heyecanla yürüttüğü çalışmalara hız ve yoğunluk verdi. İl Başkanı İzgioğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’na büyük ilgi gösteren Adanalı vatandaşlara teşekkür etti.

MHP Adana’da 10 Ağustos hızı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarına yoğunluk ve hız verdiler.

İZGİOĞLU’NUN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE
Üç gün önce Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ziyaretine diğer partilerle birlikte ev sahipliği yapan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu koordinasyonunda yürütülen çalışmalar hızlandı. İl merkezinde ve ilçelerde her türlü görsel tanıtım araçlarını kullanan MHP Adana Teşkilatları, saha çalışmalarında da vatandaşlarla birebir temasa ağırlık veriyor.

MHP KURMAYLARINDAN SERİ ZİYARETLER
MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy ve MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener sivil toplum örgütlerine yönelik bir dizi ziyaretlerde bulundular. MHP kurmayları, Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk’ü, ardından Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan’ı, sonra Yüreğir Osmaniyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uzunbilek’i ziyaret ettiler. Derneklerin üyeleri de bu ziyaretlere yoğun ilgi gösterdiler.

İZGİOĞLU: YEREL SEÇİMDEN DAHA ÖNEMLİ
MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı konuşmalarda seçimin önemine vurgu yaptı. İzgioğlu “Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi yerel seçimlerden daha önemli hale gelmiştir. Çünkü; bir tarafta 12 yılda ülkeyi parçalanma noktasına getiren, çevremizde dost komşu bırakmayan, Türkiye’nin sonu anlamına gelen sistem değişikliğini isteyen bir zihniyet var; diğer tarafta ise milli birlik ve beraberliği, kardeşliği ve vatandaşın refahını artırmayı hedefleyen biri, yani Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu var. Onun için bu seçim hayati derecede önemlidir. O yüzden, hangi partiden olursak olalım yıkım ekibi karşısında saf tutalım” dedi.

İZGİOĞLU VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Bu arada İzgioğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Adana’dan büyük bir memnuniyetle ayrıldığını belirterek “Adana’da yapılan ziyaretlerde, vatandaşlarımızla temaslarda oldukça yoğun bir ilgi vardı. Sayın İhsanoğlu’na yoğun sevgi gösterilerine bizzat tanıklık ettik. Milletimizin adayı Adanalılara teşekkür ederek ayrıldı. Bu vesileyle ben de, adayına sahip çıkan değerli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TANKUT: HERKESİN SORUMLULUĞU ARTTI
MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut da; işçi, çiftçi, memur, ev hanımı, emekli; bütün sosyal dilimlerin büyük bir sıkıntı içinde yaşam mücadelesi verdiğini, bunun ötesinde Türkiye’nin bölünme sürecine sokulduğunu, ayrıca Türk-İslam dünyasında oluk oluk kan aktığına dikkat çekti. Tankut “Dolayısıyla bu seçimde hepimizin omzunda büyük bir sorumluluk vardır. Açlığa mahkum edilen emekliler için de bu seçim, Başbakan Erdoğan’ın ikaz edileceği bir zemin, bir fırsat olmuştur. Çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin geleceğini düşünerek sandığa gitmeliyiz ve tercihimizi ona göre yapmalıyız” diye konuştu.

ERSOY, ÇARPICI AYRINTIYA DİKKAT ÇEKTİ
MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy da, 10 Ağustos’ta Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çok rahat kazanacağına olan inancını dile getirdi. ‘İhsanoğlu’nun, kendisini ifade etmeyen gizli destekçileri olduğu’ şeklinde çarpıcı bir ayrıntıyı paylaşan Ersoy “Bugüne kadar AKP’ye oy veren ama bunu gizleyen vatandaşlarımız vardı. Şimdi durum değişti. Bu sefer Ekmeleddin İhsanoğlu’nun gizli destekçileri var. Vatandaş, Sayın İhsanoğlu’nun kampanyasına yardım yapmak istiyor ama korktuğu için ismini ve T.C kimlik numarasını bankaya vermek istemiyor, başkasının üzerinden bu yardımı yapmak istiyor. Anketlerde de durum aynı. Özetle Sayın İhsanoğlu çok rahat görünüyor; seçimin galibi Türk milletinin ortak adayı olan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’dur, şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*