MHP Adana bayramlaşma ve mesajlar…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana teşkilatlarında yapılan bayramlaşma törenine vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi. Bayram mesajlarında ülkeye yüklenen sıkıntılara dikkat çekildi, birlik ve beraberliğin korunması ihtiyacı dile getirildi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatlarında Ramazan Bayramı oldukça yoğun bir ilgiyle idrak edildi. Verilen mesajlarda ise, büyük bir tehdit altında olan ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü ön plana çıktı.

YOĞUN İLGİ VARDI
MHP Adana İl Başkanlığı binasında düzenlenen Ramazan Bayramı vatandaşların yoğun ilgisine mazhar oldu. Yoğun katılım nedeniyle il binasının dışında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MKK Başkanı Fatin Özdemir, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Sezai Yılmaz, Kadir Topak, Bekir Yavuz, Halim Özyürek, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, partili belediye başkanları vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

ADANA’NIN ALAYINA TALİBİZ
Adanalıların bayramını kutlayan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı kısa konuşmada Türk devletine ve Türk milletine yönelik tehditlere dikkat çekti. İzgioğlu “Ülke ve millet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah birliğimiz, dirliğimiz bozulmadan, kardeş kavgası çıkmadan Türkiye Cumhuriyeti’ni nice bayramlara taşımayı niyaz ediyorum” dedi. İzgioğlu, bayramdan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili bir soru üzerine ise “Bayramdan sonra daha çok sokaklarda olacağız. Tufanbeyli’den Pozantı’ya, Aladağ’dan Yumurtalık’a, Karataş’a kadar girmedik yer bırakmayacağız. Aday adaylarımızdan da Allah razı olsun. Hepsi kendilerine düşen vazifeyi yapıyorlar. MHP olarak Adana’nın alayına talibiz ve hepsini alacağımızı ifade ediyoruz” karşılığını verdi.

YILMAZ TANKUT
MYK Üyesi Yılmaz Tankut da, Adana’nın önemine vurgu yaptığı mesajında “Partili-partisiz bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyoruz. Adana Milliyetçi Hareket’in doğuşuna beşiklik yapmış olan çok güzel bir kentimiz. Hem siyasi tarihimiz açısından hem milli mücadele tarihimiz açısından Adana çok önemli değerler yetiştirmiştir. Teşkilat yöneticilerimizle, partililerimizle, vatandaşlarımızla hep beraber bir bayram coşkusunu daha yaşıyoruz. Bu bayramın birliğimize, dirliğimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin kıyamete kadar var olmasına vesile olmasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP’YE İLGİNİN SEBEBİ
“MHP’de aday adaylığına çok müthiş ilginin sebebi nedir?” sorusuna Tankut şu karşılığı verdi:
“Bunu MHP’nin Adana’daki gücüne bağlıyorum. Ayrıca özellikle 10 yılı aşkın süredir meydana getirilen tahribattan artık milletimizin gına geldiğini ve ‘yeter artık, dur’ demesinin işaretine bağlıyorum. MHP’nin bu manada teveccüh görmesi, vatandaşlarımızın yerel seçimleri vesile kılarak siyasi iktidara ‘yeter artık’ diyeceğinin işareti olarak görüyorum.”

MUHARREM VARLI
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise “Bu bayramı da çok sıkıntılı bir dönemeçte idrak ediyoruz. İçeride ihanetin, dışarıda teslimiyetin hızını artırdığı bu dönemde Türk milletinin şanlı ordusunun şerefli subaylarına terörist muamelesi yapan, eli kanlı katilleri ise adeta kutsayan, barış elçisi gibi sunan bir zihniyetin tasallutunda bayramı bayram tadında yaşayamıyoruz. Dolayısıyla bu bayramın, yaşadığımız sıkıntıların sona ermesine, milletimizin artık yüzünün gülmesine vesile olmasını niyaz ediyor, bütün hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

SEYFETTİN YILMAZ
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, “Bayramı bayram tadında yaşamak istiyoruz. Ama bu mübarek Ramazan ayı içerisinde Türk-İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşı hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Yine ülkemizin yaşadığı karmaşanın getirdiği sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Bu nedenle bu bayramı buruk yaşıyoruz. Ama, binlerce yıllık devlet geleneği olan milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelecektir. Bunun yolu da her zaman söylediğimiz gibi birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu duygularla Adanalı hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, kan ve gözyaşının dinmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*