ÜLKÜCÜ HAREKET’E UYKU HARAM OLACAK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Lice’ye PKK’lı Mahsum Korkmaz’m heykelinin dikilmesini eleştirdi, “Hesap sormadan uyku bize haram” dedi.

Devlet Bahçeli, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde PKK’lı Mahsum Korkmaz’m heykelinin açılışının yapılmasını eleştiren yazılı bir açıklama yaptı. MHP lideri Bahçeli, açıklamasında PKK terör örgütünün ilk eylemini 15 Ağustos 1984 tarihinde Eruh ve Şemdinli’de gerçekleştirdiğini anımsatarak “PKK’lılarm menfur suikastından sonra devlet ricalinin ‘Çapulcu dersini alacak’ mesajlarının üzerinden de tam 30 uzun yıl geçmiştir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli şunları söyledi; “Fakat çapulcular ders almak bir yana, taleplerine peyderpey kavuşmuş; tavizkar ve işbirlikçi yönetimler terör örgütünü arkalayarak Türkiye’nin kardeşlik bağlarını ve toprak bütünlüğünü bozma teşebbüsünde bulunmuştur. 2002 yılında sıfırlayan terör, AKP hükümetinin bölücülüğe gösterdiği tolerans ve torpille 30 yıllık kanlı geçmişinin semeresinin toplamaya başlamıştır. Bölücü örgütün ilk silahlı saldırısını gerçekleştiren teröristlerden Mahsum Korkmaz isimli caninin Diyarbakır Lice’de AKP icazetli inşa edilen PKK şehitliğinin girişine heykeli dikilmiştir. Bu alçak girişim ve meydan okuma aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmakla kalmamış; Türkiye’nin milli, manevi ve tarihi haklarına çok açık, çok net, çok kirli bir saldırı haline dönüşmüştür.”

YANLARINA KALMAYACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, heykel dikilmesi olayından Başbakan Erdoğan’ı sorumlu tutarak, “Başbakanlık görevinden ayrılmayarak fiilen devleti işgal eden, silahsız darbe ve anayasa suçu işleyen Erdoğan’ın PKK ve Türkiye düşmanlarıyla emel ve hedef birliği yapması yanma kalmayacaktır. Bu devrin despotuna karşı herkes suskun kalsa da MHP asla susmayacaktır. Diyarbakır’da terörist heykeli dikenler döktükleri şehit kanlarının hesabını vermeden, Erdoğan ve Öcalan ihaneti hak ettiği muameleyi görmeden Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e rahat uyku haram olacaktır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*