NİFAK TOHUMLARI ASLA KÖK TUTMAYACAK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Türk Milleti birliğini sağlamak için Söğüt’ten nasıl yola koyulmuşsa Ankara’da güç ve ülkü birliği yaparak nasıl bağımsız bir cumhuriyet kurmuşsa bugün de milli birlik ve kimlik üzerindeki tehlikeleri defedecek basireti mutlaka gösterecektir” dedi.

733. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’ne katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Türkiye’de atılan nifak tohumlarının asla kök tutmayacağını vurgulayan Bahçeli, “Sizlerden aldığım ilhamla diyebilirim ki Türk Milleti’nin ayrışmasına neden olacak nifak tohumları, millet varlığında asla kök tutamayacaktır. Milletimizin tertemiz evlatları, vatanımız içinde ayrık otlarının bitmesine izin vermeyecektir” diye konuştu.

Bahçeli şunları kaydetti: “Söğüt bir kuruluşun adıysa Ankara bir kurtuluşun, bir dirilişin yeni baştan doğrulmanın, eskimeyecek adıdır. Bizim açımızdan Söğüt yolundan, düşünden, faziletinden geriye dönüş, geriye kıvrılış yoktur, olmayacaktır. Aziz vatandaşlarım; Türk milletini öz yurdunda etnik bir topluluk haline indirgeyip kavmiyetçi kimlikten kurtulamayanların Türkmen ruhunu beylikten imparatorluğa götüren kucaklayıcı milli siyaseti de anlaması mümkün değildir. İnancım odur ki bütün olumsuzluklara rağmen dün Söğüt toprağında filizlenip imparatorluğa dönüşen milli kudret, bugün yine sizlerin tertemiz ve asil gönüllerinde yaşamaya devam etmektedir. Türkiye sizlere emanettir, Türk milletinin geleceği sürekli yenilenen ve bizlerin pusulası olan Söğüt anlayışıyla güvence altında olacaktır. Bugün burada toplanmamıza vesile olan da Ertuğrul Gazi ile başlayan kutlu yürüyüşün kesintiye uğramamasına duyduğumuz samimi ve kati bağlılıktır.”

ERTUĞRUL GAZİNİN VE ONUN ASIL EVLATLARININ KILAVUZLUĞU AĞIR SORUNLARIN AŞAMASINA YARDIMCI OLACAKTIR

Türkiye’de atılan nifak tohumlarının asla kök tutmayacağım belirten Bahçeli, “Sizlerden aldığım ilhamla diyebilirim ki Türk milletinin ayrışmasına neden olacak nifak tohumları, millet varlığında asla kök tutamayacaktır. Milletimizin tertemiz evlatları, vatanımız içinde ayrık otlarının bitmesine izin vermeyecektir. Türk milleti birliğini sağlamak için Söğüt’ten nasıl yola koyulmuşsa Ankara’da güç ve ülkü birliği yaparak nasıl bağımsız bir cumhuriyet kurmuşsa bugün de milli birlik ve kimlik üzerindeki tehlikeleri def edecek basireti mutlaka gösterecektir. Hürmetle yadettiğimiz ecdadımız Ertuğrul Gazi’nin ve onun asil evlatlarının kılavuzluğu ağır sorunların aşılmasına yardımcı olacaktır. Büyük Türk milleti tarihte olduğu gibi yine hak ettiği yere yükselecektir” diye konuştu. (CHA)

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*