MHP’de bayrama yoğun ilgi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

bayram2MHP Adana İl Başkanlığı’nda icra edilen bayramlaşma programına partili-partisiz vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

İl Başkanı İzgioğlu, “Millet olarak gerek içeride gerekse dışarıda bir çok sıkıntıları ve hatta bunalımları yaşadığımız bu günlerde birliğimiz ve huzurumuz her şeyden önemlidir. Safları sıklaştırdığımız ölçüde her sorunu çözebilecek gücü de yakalarız. Kalplerimiz birlikte çarparsa üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur.” dedi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı yoğun katılımlı bir bayramlaşmaya sahne oldu.

PARTİLİLER VE PROTOKOL KUCAKLAŞTI
İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya partililer büyük ilgi gösterdi. Bayramın ikinci günü icra edilen bayramlaşma programı, partili-partisiz vatandaşların akınına uğradı. Eski Genel Başkan Yardımcısı 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili Recai Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde vefatı nedeniyle buruk geçen programda, partililer ve protokol kucaklaştı.

YOĞUN KATILIM OLDU
Kalabalık nedeniyle il binasının avlusunda düzenlenen etkinlikte MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, merkez ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Yıldıray Şener, Sertan Duran, Mehmet Koca, Sezai Yılmaz, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ile il yöneticileri, partililerin ve vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler.

MUSTAFA İZGİOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, ayrıca yaptığı açıklamada, vatandaşların bayramını kutladı. İzgioğlu “Bayramlar kırgınlıkların, dargınlıkların sona ermesine vesile olan; sevginin, sevincin yüreklerden taştığı müstesna günlerdir. Millet olarak gerek içeride gerekse dışarıda bir çok sıkıntıları ve hatta bunalımları yaşadığımız bu günlerde birliğimiz ve huzurumuz her şeyden önemlidir. Safları sıklaştırdığımız ölçüde her sorunu çözebilecek gücü de yakalarız. Kalplerimiz birlikte çarparsa üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur. Birlikte rahmete inanıyoruz. Milliyetçi Hareket’in misyonunun da bir gereği olarak bütün enerjimizi bu yönde kullanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimin bayramını kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*