Halka hizmet için yola çıktık

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, “Bu ilçenin çözümlenemeyecek sorunu olmadığını bu ilçede yaşayan herkes biliyor, biz de biliyoruz.” dedi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, “Halkla birlikte olduğumuzu unutmadan halka hizmeti yine halkla birlikte yapmak için yola çıktık” dedi.
Yoğun bir çalışma içinde olan MHP Aday Adayı Akkuş, son olarak Yolgeçen, Kıyıboyu caddesi, Sarıhuğlar, Sarıhamzalı’da ziyaretler gerçekleştirdi. İçtenliği, samimi duruşu ve tevazusu ile dikkat çeken Akkuş, yoğun ilgi görüyor.

MUSTAFA AKKUŞ İDDİALI
Bir taraftan vatanlaşların sıkıntılarını dinleyen diğer yandan bu sıkıntılara imkanları nispetinde çare üretmenin gayretini veren Akkuş, ilçenin genel sorunlarını çözme konusunda da çok iddialı olduklarını bildirdi.

MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş “Halkla birlikte olduğumuzu unutmadan halka hizmeti yine halkla birlikte yapmak için yola çıktık. Bu ilçenin çözümlenemeyecek sorunu olmadığını bu ilçede yaşayan herkes biliyor, biz de biliyoruz. Bütün sorunların çözümüne yönelik bilgimizle, inancımızla, samimiyetimizle yola çıktık, inşallah başaracağız.” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*