MHP’NİN YEVMİYELİ DÜŞMANLARI

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Her seçim öncesi bildik bir filim AKP tarafından siyaset sahnesinde gösterime girmiştir.

Senaryo aynı, figüranlar aynı, set aynı. Milliyetçi Hareket Partisi düşmanlığıyla süslenmiş, geçmişi şaibeli insanların parlatılmış resimleri ile hazırlanmış filim afişleri duvarları süslemektedir.

Bu filimin senaryosu AKP tarafından yazılmış olmasına rağmen, izleyicileri AKP’liler değildir. Kaldı ki, onlar “AKP’liler” için vizyondaki filimler, paraları sıfırla evlat, çözüm “bölünme süreci” belgeseli, sahte gözyaşları, düşünce hırsızlığı olmuştur.

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde, MHP’nin yevmiyeli düşmanlarının küçük roller aldığı filimler, haram paralarla kurulmuş havuz medyasında gösterime girmiştir.

İlk olarak; adına sözde bağımsız Ülkücüler platformu dedikleri bir güruhun, AKP ile olan aşkı sahnelenmektedir. Ülkücü Harekete saldıran soytarıların, AKP’nin Habur’dan gelen akrabalarına hürmetini, Oslo’da kıyılan nikâha şahitliğini gururla anlatması, 7 Haziran seçimlerinde ise, AKP-PKK evliliğinin sona ermesinden dolayı MHP’yi suçlaması filimin en komedi sahnesini oluşturmaktadır.

Sözüm ona, bağımsız Ülkücüler platformu başkanı!, filimin en karaktersiz rolünü üstlenerek Milliyetçi Hareket Partisine saldırırken, filim kostümlerinin ücretini ödeyen ve küçük rollerdeki yevmiyelerini karşılayan AKP’ye ise methiyeler düzmüştür.

Yıllardır, PKK ile aynı yastığı paylaşan AKP’nin, üşümesin diye yorganını düzelten bu şarlatan ve küçük rollerin, düşük ücretli figüranları, MHP ile PKK’yı eşitlemeye çalışmış, Sayın Bahçeli ile Demirtaş’ı aynı dili konuşmakla suçlayacak kadar alçalmıştır.

Bütün kazanımı inkâr ettiği geçmişine ait olan Alaattin Aldemir ise, Ülkü ocakları “eski” genel başkanı unvanı ile figüran yardımcılığı rolünden öteye gidememiş, daha makbul roller için çabalamaya devam etmiştir.

Basit senaryolu filimin basit rollerinde, aralarındaki rol kapma yarışına Yusufiye’li ülkücüler derneği! Olarak dâhil olan Hasan İlter, MHP düşmanlığını artırarak, AKP aşkına yenik düşmüştür.

Bu basit senaryonun oynandığı basit filimde, basit rollerde oynayan oyuncular, Ülkücü hafıza tarafından bilinen kişilerdir.

Ülkücü hareket bu filmi defalarca izlemiş ve filmi sevmemiştir. İhanet sahnelerini ezberlemiş, ihanet rolündeki figüranlardan hoşlanmamıştır.

Bizim bu basit rollerin oyuncularına tavsiyemiz şudur.

Paraları sıfırla evlat filminde oynasınlar. Onlara daha fazla yakışacaktır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*