Baş: Devletimiz ve milletimiz teröre asla boyun eğmeyecektir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana’daki terör saldırısını kınadı, vatandaşları birlik ve beraberliğe çağırdı…

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Devletimiz ve milletimiz teröre asla boyun eğmemiştir, eğmeyecektir.” dedi.
Adana Valiliği’nin açık otoparkında meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamada bulunan Baş, artan terör olaylarıyla Aziz milletimizi yıldırmaya çalışanların hayal kırıklığına uğrayacaklarını söyledi.
Ölen vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Baş, yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, bölünmez bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi, huzurumuzu hedef alan iç ve dış mihraklar asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Devletimiz ve milletimiz teröre asla boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Aziz milletimizi yıldırmayı, güvenlik güçlerimizde ve devlet yönetiminde zafiyeti amaçlayanlar, hayal kırıklığı yaşayacak; devletimizle bütünleşmiş bu millet ihanet şebekelerinin umutlarını her zaman olduğu gibi boşa çıkaracaktır.” diye konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Bu hain saldırılarda hedef her hangi bir kitle değil, tüm vatandaşlarımızın huzurudur, birliğidir. Bütün vatandaşlarımızı daha çok kaynaşmaya, daha çok dayanışmaya, daha çok birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyorum” çağrısı yaptı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*