MHP’li Büyükataman’dan din görevlilerine mektup

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman, posta yoluyla Bursa’daki din görevlilerine mektup gönderdi.

Büyükataman mektupta şunları kaydetti:

Kıymetli Hocam,

Öncelikle idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayının şahsınıza, ailenize ve Türk-İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim.

Aziz Hocam,

Tarih sayfalarını karıştırdığımızda örneğine neredeyse hiç rastlanmayacak alçaklıklar, meşum ve melun 15 Temmuz gecesinde yaşanmıştır. Çanakkale’de müstevlilerin yarım bırakmak zorunda kaldıkları zulmü hain odaklar tamamlamak istemişlerdir. Milli Mücadele’de kovalanan Türk-İslam düşmanları, aradan geçen 94 yıl sonra bellerini doğrultup devşirdikleri Pensilvanyalı teröristlerle Türkiye’yi önce teslim, daha sonra da tepeden tırnağa tasfiye etmeye kalkışmışlardır. O karanlık gecenin en yakın şahitleri aziz din adamlarımızdır. Minarelerden selalarla milleti ilk olarak kıyama davet eden sizlerdiniz. Okunan her sela milli birliğin sedasıydı.

15 Temmuz hain darbe girişime kahramanca karşı durdunuz. O gece her bir din adamımız bir Sütçü İmam’dı, bir Börekçizade Rıfat Efendi’ydi.

15 Temmuz’dan sonra sistem anlaşmazlıkları doğru olamayacaktı. Devletin toplum sözleşmesinin yörüngesine çekilmesi şarttı. Anayasayı hâkim kılmak hepimizin göreviydi. Milli bir duruşla anayasa hâkim kılındı.

Tüm bu yaşananlardan sonra millet aklı, cumhur ittifakı demiştir. Biz de buna kayıtsız kalamazdık. Ecdadın emanetlerini omuzlarımıza aldık, geleceğe yürüyoruz. Asla durmayacağız. Cumhuriyet’in kazanımlarıyla, şerefli mazimizin anılarıyla büyüyoruz. Buna kararlılıkla devam edeceğiz. Diyoruz ki, cumhur ittifakı millet aklı, güven ve huzurun teminatıdır.

24 Haziran 2018 Pazar Günü; Türkiye tarihi bir seçime gidecektir. Cumhur ittifakı olarak; Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Şayet MHP, TBMM’de güçlü olursa, aziz vatandaşlarımız her anlamda geleceğinden ümitli olacaktır. Güçlü MHP, güçlü Türkiye demektir. Bu anlamda dua ve desteklerinizi bekliyoruz.

Umut ediyoruz ki Türkiye kazanacak, istikbalimiz parlayacak, istiklal haklarımız bizzat Türk milleti tarafından güvenceye alınacaktır. Gayret bizden, başarı Allah’tandır. En derin selam ve muhabbetlerimle…

Ataman

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*