Dr.Vahap Boyvadaoğlu toprağa verildi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Adana’da uzun yıllar kamu ve özel hastanelerde başhekimlik yapan Opr. Dr. Vahap Boyvadaoğlu vefat etti. Rahstsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede yoğun bakımda tutulan Boyvadaoğlu, en son Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Önceki gün hayatını kaybeden Boyvadaoğlu’nun naaşı dün hastaneden alınarak doğum yeri olan Sarıçam ın Kürkçüler Köyü ne getirildi. Burada cenaze namazı kılınan Boyvadaoğlu aynı köyde toprağa x Önceki gün hayatını kaybeden Boyvadaoğlu’nun naaşı dün hastaneden alınarak doğum yeri olan Sarıçam ın Kürkçüler Köyü ne getirildi. Burada cenaze namazı kılınan Boyvadaoğlu aynı köyde toprağa verildi.

Boyvadaoğlu’nun cenazesinde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Milletvekili ALİ HALAMAN, MHP MKK Başkanı Fatin Özdemir, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, MHP ilçe başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Mehmet Koca, Sezai Yılmaz, Adana Dişhekim leri Odası Başkanı Hasan Yaman, MHP’li belediye başkanları, parti yöneticileri, merhumun meslektaşları ile sevenleri hazır bulunurken Boyvadaoğlu ailesine başsağlığı dilediler. Dr. Vahap Boyvadaoğlu evli ve üç çocuk babasıydı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*