ANTALYA MHP DİYECEK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili iddialı konuştu: Antalya MHP diyecek

ADAY ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI

MHP Antalya İl Başkanlığı olarak 19 ilçede seçime hazır olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Aksoy, “Aday adaylığı müracaat sürelerimiz başlamıştır. Aday adaylarımız, parti genel merkezimiz yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkanlığımıza giderek müracaatlarını yapıyorlar ve önden bizlerle görüşmelerini yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

HALKIN TERCİHİ MHP OLACAK

Aksoy, ‘Antalyalı seçmenin bu seçimlerde tercihi MHP’den yana olacaktır. Türkiye’de MHP’ye karşı büyük bir ilgi vardır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin söylemlerine karşı, milletimizin samimi bir bakış açısı vardır ve millet samimi buldukları lideri Devlet Bahçeli olarak lanse etmektedir. Yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de başarılı olacağız” dedi. Veli Akoğlu’nun röportajı 12’deMHP yerel seçimlere hazır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “MHP sahada temsil edilemiyor ya da başarısız gibi bir algıyı kabul etmeyiz” dedi Bugünkü röportajımızın konusu yaklaşan yerel seçimler ve MHP oldu. MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile hem 24 Haziran seçimlerinin üzerine değerlendirmelerde bulunurken hem de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Antalya’daki hedefleri üzerine samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Başkan Aksoy’un sorularımıza oldukça samimi bir şekilde cevap verdiği röportajımızın detaylarıysa şöyle:

24 HAZİRANI DEĞERLENDİRMEK GEREKİRSE?

Cumhur ittifakı ile girmiş olduğumuz seçimlerde hem Türkiye genelinde hem de Antalya’da, MHP’yi tüm anket şirketleri, gazeteler, köşe yazarları, TV’ler bitmiş olarak gösterdiler, tükenmiş olarak gösterdiler. Anket sonuçlarında MHP’nin barajı aşamayacağı vurgulandı; ama MHP 24Haziran gecesi sandıkları açıldığında, Cumhur İttifakı güçlü çıkmıştır. MHP’ ye de parlamentoda 49 milletvekiliyle milletimiz temsil yetkisi vermiştir. MHP, yüzde 11’in üstünde bir oy almıştır. MHP, bu seçimlerden karalama kampanyalarına rağmen başarıyla çıkmıştır. İçinden başka bir parti çıkmasına rağmen MHP bu başarıyı elde etmiştir. Yokoldu denilen MHP’nin genel seçimlerden nasıl bir sonuçla çıktığını milletimiz görmektedir. Antalya’da 146 bin 207 vatandaşımızı MHP’ye oy vermiştir. 1 milletvekiliyle MHP Antalya adına parlamentoda temsil edilmektedir; ama siyaset yapan ve siyaseti geliştiren insanlar olaraktan da MHP’ye 146 bin 207 oy veren seçmene teşekkür ettiğimiz gibi partimize oy vermeyen seçmenlere de küsme ya da kırılma hakkını taşıyamayız. Dolayısıyla seçmenin tamamı bizimdir. Seçmen bir seçimde belirlediği nedenlerden ötürü bir partiyi ya da adayı nadasa çekebilir. MHP sahada temsil edilemiyor ya da başarısız gibi bir algıyı kabul etmeyiz. Vatandaşın görüşü bu yöndeyse bunlara da siyasetçi olarak saygı duyarız.

YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ NE SÖYLERİZ?

MHP kilit partisidir şeklindeki tabirleri engelleyecek halimiz yok; ancak MHP Türk siyasetinin merkezinde olan, ana kademesinde yer alan bir partidir ve aynı siyaseti yapmaya da devam edecektir. MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne hazır bir partidir. Hem il teşkilatı hem de 19 ilçe teşkilatımız seçimlere hazırdır. Genel Başkanımız, meclis grup toplantısında MHP’nin 81 ilde kendi adaylarıyla yola çıkacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta da burada, 19 ilçemizde istişare toplantısı tertip ettik. Bu toplantının neticesinde de 19 ilçede, Büyükşehir Belediyesinde, meclis üyeliklerinde kendi adaylarımızla seçime gireceğimizi beyan ettik. MHP 19 ilçede ve Büyükşehir Belediyesi’nde de kendi adaylarını çıkaracaktır. MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nden kendi adayları ve kendi meclis üyeleriyle başarılı bir şekilde ayrılacaktır. Teşkilatlara bu konuda gerekli talimatları verdik ve teşkilatlarımız bu yönden planlı çalışmalarını devam ettirmekteler. Aday adaylığı müracaat sürelerimiz başlamıştır. Aday adaylarımız, parti genel merkezimiz yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkanlığımıza giderek müracaatlarını yapıyorlar ve önden bizlerle görüşmelerini yapıyorlar. Antalyalı seçmenin bu seçimlerde tercihi MHP’den yana olacaktır. Türkiye’de MHP’ye karşı büyük bir ilgi vardır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin söylemlerine karşı, milletimizin samimi bir bakış açısı vardır ve millet samimi buldukları lideri Devlet Bahçeli olarak lanse etmektedir. Bu sebepten de yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de başarılı olacağız.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*