MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Yunan devletine, büyük Türk milletinde Atatürklerin tükenmediğini hatırlatırız.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Yunan devletine tavsiyemiz 1919-22 arasında Türk milletine katliamları reva görenlerin torunlarının tasmasını bağlamasıdır. Aksi takdirde büyük Türk milletinde Atatürklerin tükenmediğini hatırlatırız ki bu sefer Sicilya’ya kadar yüzmek zorunda kalabilirler.

1⃣ 15 Mayıs 1919 günü İzmir’in Yunan askerleri tarafından işgaliyle başlayan Yunan mezalimi, 9 Eylül 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki ordu-milletin işgalci Yunan askerlerini Akdeniz’in derin sularına göndermesiyle son bulmuştur.

2⃣ Yaktığı bağımsızlık ateşiyle 19 Mayıs, mazlum milletlerin Ergenekon’u olmuştur. Bu kutlu günün maneviyatına gölge düşürmek için Yunanistan’da 19 Mayıs’ın “Pontus katliamı” olarak anılması ve 353 bin kişinin katledildiğinin iftira edilmesi bir komedidir.

3⃣ Bu komediyi hadsizce nefrete dönüştürenler ise gördükleri “Pontus devleti” rüyası ile Atatürk’e ve Türk milletine saldıran Yunan Dışişleri Bakanvekili Varvitsiotis Miltiadis ve Türk bayrağını yakan kendini bilmezlerdir. Rüyalarını kâbusa çevireceğimizden şüpheleri olmasın.

4⃣ Büyük Türk milletinin insani hasletlerini en iyi bilenlerden biri yüzlerce yıl Türk hâkimiyetinde gönüllü yaşamış olan bugünkü Yunanların atalarıdır. Gazi Mustafa Kemal’in vatanın harîm-i ismetinde boğduğu işgalci Yunan askerleri dışında tek bir Yunan’ın burnu kanamamıştır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*