MHP diğer parti temsilcileri ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcımız Fatih Çetinkaya ve MYK üyemiz Merve Menekşe, DSP, AK PARTİ, BBP, ANAP, SP, DP, CHP, Yeniden Refah Partisi temsilcileri ile video konferans yöntemiyle bayramlaştılar.

MHP heyeti ile görüşme

CHP’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Merve Menekşe ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya’dan oluşan heyet, AK Parti heyetiyle videokonferans yoluyla görüşme yaptı.

Sarıeroğlu, AK Parti ailesi olarak başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP camiasının ve teşkilatlarının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Salgınla mücadelenin devam ettiğini anımsatan Sarıeroğlu, maske, mesafe, temizlik konusunda büyük bir hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Sarıeroğlu, millete örnek olabilmek için Kurban Bayramı’nda bayramlaşmayı videokonferansla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bayramların kucaklaşma olduğunu hatırlatan Sarıeroğlu, “Çok özel ve birbirinden güzel gelenek, göreneklerimiz var. Gelecek bayramlarda bunları sürdürebilmek adına bu bayramda sarılma, kucaklaşma ve el öpmeleri erteleyelim. Milletimiz zaten ilk günden beri güzel bir şekilde kurallara riayet etti, onların sayesinde dünyada önemli bir başarı elde ettik. İnşallah bu bayramda da sonrasında sıkıntı yaşamamak adına hassasiyetle sürdürdüklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla çifte bayram yaşandığına işaret eden Sarıeroğlu, “Rabb’imize hamd olsun dün bayram namazı eda edildi, ülkemiz açısından çok kıymetli günlere şahitlik ediyoruz. Bu bağlamda buruk da olsak çifte bayram yaşadık, Ayasofya konusunda yaşanan gelişmeler gönlümüzü ferahlattı.” dedi.

“Adana Demirspor Süper Lige çıksaydı çifte kutlama olacaktı”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’ya, Adana Demirspor Kulübü’nün TFF 1. Lig Play-Off finalinde Fatih Karagümrük’e yenildiğini hatırlatan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

“Sayın Başkanım; Adana Demirspor Süper Lig’e çıksaydı cezeryemiz çifte kutlama cezeryesi olacaktı. Ama nasip olmadı, hala üzgünüz. Hayırlısı olsun, siz de geçmiş dönem Adana milletvekilisiniz. Çeyrek asırdır bir hasret vardı şehrimizde. Nasip değilmiş diyoruz, inşallah gelecek sene başaracağız. Biraz buruğuz ama inancımız tam. Seneye inşallah Play-Off’a kalmadan bu işi halledeceğiz.”

MHP heyeti ile görüşme

AK Parti’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Merve Menekşe ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya’dan oluşan heyet, CHP heyetiyle videokonferans yoluyla görüşme yaptı.

Bayram dileklerini ileten Karabıyık, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerine, koronavirüs sürecinde yaşamlarını yitiren sağlık personeline ve salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. 

Karabıyık, görevleri başındaki tüm güvenlik güçlerinin, emekçilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

MHP’de partiler arası bayramlaşma videokonferansla yapıldı

MHP’de partiler arası bayramlaşma yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri çerçevesinde videokonferans yöntemiyle yapıldı.

MHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Merve Menekşe ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya yer aldı.

Bayramdan sonra kötü bir tablo olmaması için kurallara uyulmalı”

MHP ile bayramlaşan CHP heyetinde Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Parti Meclisi üyeleri Deniz Demir, Pınar Uzun ve Ahmet Hakan Uyanık yer aldı.

Karakaya, Kovid-19 salgını nedeniyle bayramlaşmayı videokonferans yöntemiyle yapmak durumda kaldıklarını belirterek, salgının bitmesi ve gelecek bayramların tekrar bir arada coşkuyla kutlanması temennisinde bulundu.

Bayramın hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını dileyen Karakaya, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi camiasının bayramını kutladı.

CHP’nin geçen hafta yapılan kurultayını anımsatan Karakaya, sonuçların hayırlı olması dileğini iletti. 

Karabıyık da salgın nedeniyle bayramın buruk geçtiğini ifade ederek, sağlıklı ve mutlu bayramlar temennisinde bulundu.

Vatandaşlara salgınla mücadelede gerekli kurallara uymaları çağrısı yapan Karabıyık, “Başta sosyal mesafe olmak üzere kurallara uymamız gerekiyor. Bayramdan sonra kötü bir tabloyla karşılaşmamız için bu çok önemli.” dedi.

Karabıyık, salgının, yoksulluğun, yolsuzluğun olmadığı, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bayramlar diledi.

Mevlüt Karakaya başkanlığındaki MHP heyeti, partiler arası bayramlaşmalar kapsamında Saadet Partisi, BBP, Demokrat Parti, DSP, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi heyetleriyle de videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*