MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den Eskişehir mesajı: Herkesi kucaklayacağız

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir ziyaretinde Eskişehir teşkilatına övgü dolu sözlerle seslendi.

Parti il binasında konuşan Yönter, “Eskişehir bizim gönlümüzde, siyasetimizde, fikriyatımızda eşi bulunmaz kentimizdir, büyükşehirimizdir. Eskişehir’de bin şükür çatlak ses yoktur. Ve bundan sonra da olmayacaktır. Eskişehir’in meselelerini biz biliyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Eskişehir’de hak ettiğimiz başarıya mutlaka ulaşacağız” dedi.

Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partililerle görüştükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. MHP Eskişehir teşkilatının davasına, liderine bağlı ve sadık olduğunu ifade eden Yönter, şöyle konuştu:

Partimizin kongre süreci başladı. Eskişehir bizim gönlümüzde, siyasetimizde, fikriyatımızda eşi bulunmaz kentimizdir, büyükşehirimizdir. Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Sazak, çok başarılı bir şekilde Eskişehir’i Ankara’da temsil ediyor, kendilerine teşekkür ediyoruz. İl başkanımız İsmail Candemir bey, hakikaten teşkilatımızı en iyi şekilde temsil ediyor, gerekli tüm çalışmaları yapıyor. Ülkü Ocakları Başkanımız yine aynı şekilde çok çalışıyor. Eskişehir’de de kongre takvimi işlemeye başlamıştır. Yarın Allah nasip ederse önce Odunpazarı ilçemizin kongresini yapacağız. Arkasından Tepebaşı ilçemizin kongresini yapacağız. Böylelikle Eskişehir kongrelerini hızla tamamlayacak. Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir’de bir ve beraberdir. Dava ve ülküdaşlık hukukuyla bütün arkadaşlarımız tek yumruk, tek nefes ve tek sestir. Eskişehir’de bin şükür çatlak ses yoktur. Ve bundan sonra da olmayacaktır. Eskişehir teşkilatımız davasına ve liderine tam bir şekilde bağlı ve sadıktır. Biz Eskişehir’e her türlü ilgiyi alakayı göstermeye devam edeceğiz. Eskişehir’in meselelerini biz biliyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.  Herkesi kucaklayacağız. Eskişehir’de hak ettiğimiz başarıya mutlaka ulaşacağız. Bunu birlikte yapacağız. Sayın genel başkanımızın liderimizin göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda yapacağız. Ve Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi diğerlerine fark atacak. Cumhur İttifakı Eskişehir’de başarılı olacak

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*