MHP MYK Üyesi Volkan Dudu: MHP Heyeti, Giresun afet bölgesine derhal intikal etti

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP MYK üyesi Volkan Dudu, Giresun’daki sel felaketinin ardından MHP heyetinin bölgeye intikal ettiğini belirterek, “22 Ağustos 2020 cumartesi akşamı Giresun’da yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrasında, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin talimatları ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ Beyin koordinasyonları afet bölgesine derhal intikal etmiş bulunmaktayız” dedi.

MHP MYK üyesi Volkan Dudu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“22 Ağustos 2020 cumartesi akşamı Giresun’da yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrasında, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin talimatları ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ Beyin koordinasyonları afet bölgesine derhal intikal etmiş bulunmaktayız.

Geldiğimiz günden itibaren MHP İl başkanımız Ertuğrul Gazi KONAL ve yönetimde görev alan teşkilatımızın kıymetli mensupları ile birlikte sel ve heyelandan etkilenen bütün bölgelerde incelemelerde bulunulmuş, Kaymakamlıklar, Belediye Başkanlıkları ve ilgili diğer kamu kurum ve kuruluşları ziyaret edilmiş, vatandaşlarımız ile görüşmeler yapılmış talepleri alınmıştır.

Bununla beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyin talimatları doğrultusunda bölgede bulunan Bakanlarımız ve Belediye Bakanlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya yönelik gerçekleştirilen yardım çalışmalarına katkı sunuyoruz.

Bugüne kadar Dereli Merkezde afetten etkilenen 18 binanın yıkımı, köylerde ise 11 binanın yıkımı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ekipleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Ayrıca bugün itibari ile bölgede ulaşıma açılmamış köy yolu kalmamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm kadro ve teşkilatları ile Giresun halkımızın yanında olduğunu tekrar belirtiyor, Yüce Türk Milletimize tekrar başsağlığı diliyor ve Cenabı Allah’tan bir daha böyle afetleri yaşatmamasını niyaz ediyoruz.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*