MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay: CHP; Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin uydusu haline gelmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

CHP’nin Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin uydusu haline geldiğini söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine savaş açan Kılıçdaroğu, CHP’yi kökünden kopartarak Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin uydusu haline getirmiştir.” dedi.

CHP’li Özel’in İmralı Canisi’nin taleplerini içeren kanun teklifi verdiğini söyleyen MHP’li Akçay, “CHP’li Özel, İmralı Canisi Öcal’ın talepleri doğrultusunda TBMM’ye 68 maddelik kanun teklifi vermiştir. Yine İmralı Canisinin talepleri doğrultusunda açılım sürecinin devamının sağlanması için Toplumsal Mutabakat ve Ortak Akıl Heyeti Komisyonu kurulmasına yönelik TBMM İçtüzük Değişiklik teklifi vermiştir.” dedi.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin Atatürk düşmanlarının toplanma merkezi haline geldiğini söyleyen Akçay, “CHP yönetimi neredeyse hergün bir Atatürk düşmanına sahip çıkmaktadır. Son olarak CHP’li Özel de, Atatürk’ün annesine küfrettiği için 45 gün gözaltına alınan pkk yandaşı Musa Anter’i ölüm yıl dönümünde rahmetle anmıştır. CHP’nin Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyip sıkışınca Atatürk’ün arkasına saklanacaksınız. Sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesine küfredenleri rahmetle anacaksınız. İşte Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin gerçek yüzü budur. Bugünkü CHP’nin Atatürk’ün Kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası ile hiçbir bağı kalmadığı gibi, Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP Atatürk düşmanlarının toplanma merkezi haline gelmiştir.” dedi.

CHP; Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin vesayetine girmiştir.

CHP’nin Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin vesayetine girdiğini söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Kılıçdaroğlu’nun Fetö terör örgütünün kumpasıyla CHP’nin başına geçmesiyle birlikte CHP’de bir kimlik değişimi yaşanmıştır. Kılıçdaroğlu CHP’yi kökünden kopartarak Kandil, Pensilvanya ve HDP’nin uydusu haline getirmiştir. Kılıçdaroğlu, milli hassasiyeti olan CHP’lileri tasfiye ederken, pkk, fetö ve HDP destekçilerini yönetime almıştır. İmralı Canisi’nin taleplerini CHP’nin çözüm önerisi olarak kamuoyuna sunan Kılıçdaroğlu, PKK’nın Suriye uzantısı ypg için ‘terör örgütü değildir’ demiştir. Diyarbakır’da hendek kazan pkk’lı teröristlere “barikatları kuran arkadaşlar” diyerek sahiplenen Kılıçdaroğlu, pkk terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir televizyon kanalında Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesini ve Anayasa’dan Türk kelimesi çıkarılmasını istemiştir. Türkiye’nin her milli meselesini muhalefet maskesiyle baltalamaya çalışan Kılıçdaroğlu; Suriye’de Esadcı, Libya’da Hafterci, Mısır’da Sisici, Rusya’da Putinci olmuştur. Fetö destekçilerini CHP yönetimine alan, 15 Temmuz hain darbe girişimine “tiyatro” diyen Kılıçdaroğlu, terör örgütleriyle mücadele için 20 Temmuz’da çıkarılan OHAL yasasını “sivil darbe” diyerek fetö terör örgütüne sahip çıkmıştır. CHP bu haliyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ihanet etmektedir.” dedi.

Türkiye düşmanları aynı safta toplanmıştır.

CHP’li Özel’in Tabipler Birliğine yönelik açıklamalarını eleştiren MHP’li Akçay, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli; teröristlere destek veren, milli meselelerimize muhalefet eden, covid-19 sürecinde asılsız söylemlerle toplumu kışkırtan, panik oluşturmaya çalışan, yönetiminde hainlerin yuvalandığı Tabipler Birliğinin kapatılması, yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılması gerektiğini söylemiştir. Liderimizin, terör destekçisi Tabipler Birliğine yönelik bu açıklaması üzerine malum çevrenin apsesi patlamış, aynı safta hizalanan Türkiye düşmanları, Kandil, fetö ve zillet ortakları CHP, HDP, İP, SP, Davutoğlu ile Deva Partisi cerahatlerini boşaltmış, adeta kudurmuş gibi MHP’ye ve Liderimize saldırmaya başlamış, iyot gibi açığa çıkmışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Devlet Bahçeli her zaman sağlık çalışanlarının yanında yer almış, özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını takdir etmiştir. Partimiz, başta sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet olmak üzere sağlık çalışanlarının yanında olmuştur. CHP’li Özel her zaman yaptığı gibi konuyu çarpıtmaktadır. Teröristlere destek açıklaması yapan, sözde ermeni soykırımını tanıyan, ypg/pkk eş başkanına “Barış, Dostluk ve Demokrasi” ödülü veren, yöneticilerinin ihanet yuvasına dönüştürdüğü Tabipler Birliğini tüm sağlık çalışanlarının temsilcisi gibi göstermeye çalışmaktadır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye düşmanı ve terör destekçisi Tabipler Birliğine yönelik açıklaması ile sağlık çalışanlarına yönelik şiddet arasında bağ kurmayı ancak CHP’li Özel başarabilir. Eğer bir bağ var ise o da pkk’nın taleplerini TBMM’ye kanun teklifi olarak verenlerle Kandil arasındadır. Bunu da en iyi CHP’li Özel bilir.” dedi.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP Atatürk düşmanlarının toplanma merkezi haline gelmiştir.

CHP’li Özel’in Musa Anter ile ilgili paylaşımına dikkat çeken MHP’li Akçay, “DHKP-C’lilere ve terör örgütüyle ilişkili HDP’li belediye başkanlarına sahip çıkan CHP’li Özel, 20 Eylül 2020’de sosyal medyada bir paylaşım yaparak Atatürk’ün annesine küfrettiği için 45 gün gözaltına alınan devlet ve millet düşmanı Musa Anter’i ölüm yıl dönümünde rahmetle anmıştır. CHP’nin Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyip sıkışınca Atatürk’ün arkasına saklanacaksınız. Sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesine küfredenleri rahmetle anacaksınız. İşte Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin gerçek yüzü budur. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk aleyhine paylaşımlarına ağzını açmayan CHP yöneticileri CHP’li Özel’in bu paylaşımına da tek laf söylememiştir. Bu paylaşım Kılıçdaroğlu yönetimindeki bugünkü CHP’nin içler acısı durumunu göstermesi bakımından ibretliktir. Bugünkü CHP’nin Atatürk’ün Kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkasıyla hiçbir bağı kalmadığı gibi Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Atatürk düşmanlarının ve terörist sevicilerin toplanma merkezi haline gelmiştir.”

İmralı Canisi istiyor, CHP’li Özel kanun teklifi veriyor.

CHP’li Özel’in İmralı Canisi Öcalan’ın taleplerini kanun teklifi olarak TBMM’ye sunduğunu söyleyen MHP’li Akçay, “CHP’li Özel, İmralı Canisi Öclan’ın talepleri doğrultusunda 68 maddelik kanun teklifi hazırlayarak TBMM’ye vermiştir. Bu kanun teklifiyle pkk’nın korkulu rüyası olan köy koruculuğu sistemi kaldırılmaktadır. Terör örgütüne ait amblem, resim veya işaretleri asan, taşıyan, slogan ve ses cihazı ile yayımını yapanlara verilen hapis cezası kaldırılmaktadır. Terör örgütünün; cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru gösteren veya övenlere, terör örgütünün propagandasını yapanlara verilen ceza kaldırılmaktadır. Gösteri ve toplantılarda terör örgütlerinin afiş, pankart, resim, araç ve gereçlerini kullanan, terör örgütleri lehine slogan atan veya ses cihazlarıyla yayın yapanlara verilen hapis cezasını kaldırmaktadır. Terör örgütünün toplantı ve gösteri yürüyüşlerinde, kimliklerini gizlemek amacıyla yüzünü tamamen veya kısmen kapatanlara verilen hapis cezası kaldırılmaktadır. Kanuna aykırı olarak başlayan gösteri ve yürüyüşleri polisin dağıtması engellenmektedir. Yani PKK terör örgütü kanuna aykırı şekilde gösteri ve yürüyüş yaparsa polis dağıtamayacaktır. Kanuna aykırı toplantı veya gösteri yürüyüşleri düzenleyen ve yönetenlere verilen hapis cezası para cezasına çevrilmektedir. Yani pkk terör örgütü yöneticileri gösteri yürüyüş düzenlerse bunlara sadece para cezası verilecektir. Halkı suç işlemeye teşvik edenlere verilen hapis cezası para cezasına çevrilmektedir. Terörle mücadelede görev almış kamu görevlilerinin hüviyetlerini açıklayarak bu kişileri hedef gösterenlere verilen hapis cezası kaldırılmaktadır. Teröristleri ihbar edenlerin hüviyetlerini açıklayanlara veya yayınlayanlara verilen hapis cezası kaldırılmaktadır. Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını, Devletin askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişilere verilen hapis cezasını kaldırmaktadır. Cezaevlerinde terör örgütlerinin sloganlarını atanlara verilen ceza kaldırılmaktadır.” dedi.

İmralı Canisi Öcalan Açılım için TBMM’de Komisyon Kurulmasını İstedi, CHP’li Özel Kanun Teklifi Verdi.

CHP’li Özgür Özel’in İmralı Canisinin talepleri doğrultusunda TBMM’de komisyon kurulmasına yönelik kanun teklif verdiğini söyleyen MHP’li Akçay, “İmralı Canisi Açılım sürecinin devamının sağlanması için TBMM’de Hakikat ve Yüzleşme Komisyonu kurulmasını istemiştir. İmralı Canisinin bu teklifi üzerine HDP Tarihsel Hakikatler ve Yüzleşme Komisyonu yasa teklifi vermiştir. Özgür Özel de İmralı Canisi Öcalan’ın talepleri doğrultusunda Toplumsal Mutabakat ve Ortak Akıl Heyeti Komisyonu kurulması için TBMM İçtüzük Değişiklik teklifi vermiştir.” dedi.

MHP’li Akçay sözlerine şöyle devam etti: Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim” ilkesiyle her zaman Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında yer almış, hainlere gereken cevabı her zaman vermiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkemizin birlik ve bekası için AK Parti ile Cumhur İttifakını kurmuştur. CHP, HDP, İP, SP, Babacan ve Davutoğlu ise Türkiye’nin milli meselelerine muhalefet etmekte, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapmaktadır. CHP’nin Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenler Atatürk düşmanlarını CHP’nin üst yönetimlerine almakta, bunların Atatürk’e hakaret etmelerine göz yummaktadır. Bu tam bir ikiyüzlülüktür. CHP’li Özel ağzını açmadan önce kendi partisine bakmalıdır. Eğer ağzını kapatması gereken biri varsa İmralı Canisi’nin talepleri doğrultusunda kanun teklifi vererek Türkiye düşmanlarının hamiliğini yapan CHP ve sözcüsü Özel’dir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*