TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal: Cumhur İttifakı Devam Edecek

Cumhur İttifakı Millet Aklı

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekilimiz Erkan Haberal: 2021 deki kurultayımız, 2023’ün başarısını şekillendirecek bir kurultay olacaktır.

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekilimiz Erkan Haberal: #Cumhurİttifakı amacına ulaşmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımız #Cumhurİttifakı‘nın amacına, doğru yoluna sokmuş, aynı istikamette herkesi yürütmektedir.

Cumhurİttifakı olarak Ankara’da, Meclis’te çok uyumluyuz. Bütün kararları ortak alabiliyoruz. Bütün kararların özünde Türkiye🇹🇷 ve Türk milleti var.

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Zonguldak’a gelerek partisinin il başkanlığını ziyaret etti ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur ittifakının çok önemli olduğunu belirten TBMM idare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal: “Cumhur ittifakı herkesin beklediğinin ötesinde , çok başarılı ve çok iyi gidiyor. Bir defa Cumhur İttifakı amacına ulaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde iktidar ile muhalefetin yan yana geldiği zaman Türkiye için güzel şeyler yaptığının somut göstergesidir. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakını amacına ve doğru yola sokmuş, aynı istikamette herkesi yürütmektedir. Bu işi anlayamayanlar ve anlatamadıklarımız olabilir ama genelinde baktığınızda Cumhur ittifakı hele Türkiye’nin bu şartlarında; magazin haberleriyle, dedikodularla ve küçük hesaplarla yıkılacak ya da yıpranacak bir ittifak herekti değildir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli‘de, Cumhur ittifakının 2023’de de devam edeceğini ve Cumhurbaşkanı Adayımızın Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın olduğunu resmen açıklamıştır.

TBMM açılır açılmaz 20 gün sonra bütçe görüşmeleri başlayacak. Biliyorsunuz şuan da ekonomik olarak ciddi bir baskı altındayız. Nasıl baskı altındayız? Bu hastalık iç dinamiklerin yanında bir de coğrafyamızdan şekillenen şu anki dış ilişkilerdeki konumumuz bizi büyük emperyalist güçlerin hedefi haline geliyor. Pazar günü dolar ve euro bu kadar artıyorsa, borsa düşüyor, altın yükseliyor. Piyasalar kapalıyken demek ki bir ateş altındayız, bir saldırı var bize karşı. Bu bütçe çok önemli. Önümüzdeki bir yılın bütçesini yaparken belirsizliklerle uğraşacağız. Bu bütçede yatırıma pay ayırmak isterken, pandemiyle ve hastalıklarla bu süreçte ne kadar milleti, esnafı ve tüccarı sübvanse edeceğimizle uğraşacağız. Şu ana kadar gelinen noktada baktığımız zaman Sağlık Bakanlığımız, Türk Tabipler Birliği haricinde tüm sağlıkçılarımızla ciddi bir başarı elde edildi” dedi.

BÜTÜN KARARLARIN ALTINDA TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ VAR

Allah’a şükür gayet iyi gidiyoruz. Çok uyumluyuz. Hele Ankara’da ve Mecliste çok uyumluyuz. Bakın Ben Meclis Başkanlık Divanı’nda MHP’yi temsil eden iki üyeden birisiyim. Ben İdari Amir olarak, Sayın Celal Adan başkanım TBMM Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmakta; aynen böyle bir masanın etrafında oturduğumuz zaman bütün kararları ortak alabiliyoruz. Bütün kararların altında hepimizin imzası var ve bütün kararların altında Türkiye ve Türk Milleti var. TBMM’de zaman zaman kavga ve nahoş olaylar oluyor ama bütününe baktığımızda böyle bir şey yok. Biz milletvekilleri olarak birbirimize düşmanlık yapmıyoruz. En azında belli bir grup yapmıyor. Biz aklımızla, fikirlerimizle, ideolojimizle orada olduğumuzun farkındayız. Hizmet etmek için oradayız. TBMM açılır açılmaz geçen dönemden bekleyen 5 tane Yasa Tasarısı var. Tarımla ilgili, Ekonomiyle ilgili, İçişleri Bakanlığıyla ilgili güvenlik ve Bekçi Yasası ile toprak reformuyla ilgili bir Yasa Tasarısı var.

BÜTÇE ÇOK ÖNEMLİ

TBMM açılır açılmaz 20 gün sonra bütçe görüşmeleri başlayacak. Biliyorsunuz şuan da ekonomik olarak ciddi bir baskı altındayız. Nasıl baskı altındayız? Bu hastalık iç dinamiklerin yanında bir de coğrafyamızdan şekillenen şu anki dış ilişkilerdeki konumumuz bizi büyük emperyalist güçlerin hedefi haline geliyor. Pazar günü dolar ve euro bu kadar artıyorsa, borsa düşüyor, altın yükseliyor. Piyasalar kapalıyken demek ki bir ateş altındayız, bir saldırı var bize karşı. Bu bütçe çok önemli. Önümüzdeki bir yılın bütçesini yaparken belirsizliklerle uğraşacağız. Bu bütçede yatırıma pay ayırmak isterken, pandemiyle ve hastalıklarla bu süreçte ne kadar milleti, esnafı ve tüccarı sübvanse edeceğimizle uğraşacağız. Şu ana kadar gelinen noktada baktığımız zaman Sağlık Bakanlığımız, Türk Tabipler Birliği haricinde tüm sağlıkçılarımızla ciddi bir başarı elde edildi.

EKONOMİ YÖNETİMİMİZDE GAYET İYİYİZ

Ekonomi yönetimimizde gayet iyiyiz. Sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntılardan hepimiz nasibimizi aldık. Şu anda ekonomimiz iyi yolda. Dünyada bizim kadar iç sorunlarla uğraşıp; pandemiyle uğraşıp, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Ege’de, Mavi Vatan’da uğraşıp, Azerbaycan’a destek olayım diyecek bu verilere sahip başka bir ülke yok. Örneğin, Almanya’daki sıkıntılar bizde olmadı, İtalya’da iki gün aç kaldılar sokaklara döküldüler. ABD’de tüp kasalarında ceset taşıdılar. Bunlar ekonomik dolgunluğa ulaşan ülkeler olmasına rağmen çok sıkıntı yaşadılar. Allah’a şükürler olsun biz bu tür sorunlar yaşamadık.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*