MHP’DEN ŞANLIURFA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Şanlıurfa İl başkanlığı, MKYK Üyesi Adana Milletvekili Yılmaz Tankut’un da katılımlarıyla Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçe teşkilatlarının açılışını yaptı.

MKYK Üyesi Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, MHP il başkanı İbrahim Özyavuz,Adana büyükşehir belediyesi MHP encümeni İsa Ceylan ilçe başkanları, MHP il yönetim kurulu, MHP belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş açılışlara katıldı. Milletvekili Tankut açılışlarda yaptığı konuşmada : “yeni ilçe teşkilatlarımız Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu ihanet sürecinde ilçe binalarımızın mevcudiyeti Şanlıurfa da birliğe kardeşliğe ve barışa katkı sağlayacaktır. İlçe başkanlarımızın hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Gönüldaşlarımızın çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

7

Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz ise yaptığı açıklamada : “MHP olarak Şanlıurfa da yeni teşkilatlar kurmaktan mutluyuz partimizi Urfa da hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Genel merkezin ve genel başkanımızın bize desteği ve güveni sonsuz. Yeni teşkilatlarımız umarım hayırlara vesile olur.” İfadelerini kullandı.

8

Açılışlar ve adaylar tanıtıldıktan sonra MHP’ye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

MHP’nin Şanlıurfa da yeni ilçe teşkilatları ve başkanları; Karaköprü ilçe başkanlığı İbrahim İzgördü, Haliliye ilçe başkanlığı Mehmet emin Dindaroğlu, Eyyübiye ilçe başkanlığı Ali Tutak ayrıca MHP Suruç ilçe başkanlığını da açtı Suruç ilçe başkanlığına da Halil çelikten atandı.

9

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*