MHP Adana Milletvekili Varlı ve İl Başkanı Avcı ziyaretlerle sorunları dinledi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mesajlarını iletme, Partinin görüşlerini paylaşma ve vatandaşların sorunlarını dinleme maksadıyla saha çalışmalarına devam ediyorlar. 

Avcı ve Varlı sahada vatandaşların yanında!

Avcı ve Varlı Bahçeli’nin mesajlarını iletiyor, vatandaşın sorunları dinliyor!

ADANA -Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mesajlarını iletme, Partinin görüşlerini paylaşma, vatandaşların ise sorunlarını dinleme maksadıyla saha çalışmalarına devam ediyorlar. 

AVCI SARIÇAM’DA, VARLI SEYHAN’DA…

Bünyamin Avcı ile Muharrem Varlı, bu kapsamda bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdiler. Bünyamin Avcı, MHP İl Teşkilatının düzenlediği Sarıçam’ın Cihadiye köyünde çevre köylerin muhtarlarının da iştirak ettiği programda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milli bekamız için azimle ve kararlılıkla verdiği mücadeleyi anlatırken, kendisine iletilen sorunları da dinledi.  

“SİZİNLEYİZ, HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

İl Divan Kurulu Üyeleri ile MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı programda Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi ihanet ve husumet cephesine karşı ülkemizin, milletimizin yanında çelikleşmiş milli bir irade ortaya koymaktadır; yerelde de her vatandaşımızın yanında ve arkasında durmaya devam etmektedir. Belediye Başkanımız, değerli heyetimiz buradalar. Sizinleyiz ve her zaman yanınızdayız.” mesajı verdi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, belediyenin çalışmalarını ve Sarıçam için planlı projeleri anlatırken, iletilen sorunları mutlaka çözüme kavuşturacaklanı ifade etti. 

Bünyamin Avcı başkanlığındaki heyet, Mustafalar Köyü’nde de bir dizi ziyarette bulundular. 

VARLI, NAKLİYATÇILAR SİTESİNDE…

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, aynı gün Nakliyatçılar Sitesi Başkanı Kadir Karakuş’u ve site esnafını ziyaret etti. MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’in de katıldığı ziyarette, esnafın sorunlarını dinleyen Varlı, Coronavirüs salgınının çalışma şartlarını zorlaştırmasıyla yaşanan sıkıntıları not aldı. Muherrem Varlı, “Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi nedeniyle ciddi sıkıntılar var. Bunu görmezden gelemeyiz. Türkiye, dışarıdan yöneltilen tüm tehdit ve tehlikelere karşı mücadele ederken içeride de sosyal ve ekonomik sorunların çözümü konusunda samimi gayret içinde. Bize iletilen sorunları ilgili mercilere iletiyoruz ve mutlaka takipçisi olacağız. Devletimize güvenelim. Varlığı ve yokluğu paylaşma kültürüne sahip olan aziz milletimiz,  omuz omuza vererek bu günleri mutlaka atlatacaktır, buna yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*