MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman: Satılmış olan kendisi ve temsil ettiği zihniyettir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1️⃣-MÖ 209 tarihinde kurulduğunda dünyanın ilk düzenli ordusu olan güçlü Türk Ordusu; şan ve şerefle geçen 2229 yılda dosta güven vermiş, düşmana ise korku salmıştır. Mazlumları inim inim inleten zalimler, Allah’ın kılıcı Türk ordusunun önünde diz çökmek zorunda kalmıştır.

2️⃣-Şanlı Türk Ordusu, son olarak Suriye’de kahramanca mücadele etmiş ve medeni(!) dünyanın gözlerini, kulaklarını, dillerini kilitleyerek ölüme terk ettiği bölge insanına insanca yaşamı, adaleti, huzuru getirerek damarlarındaki asil kanın hakkını vermiştir.

3️⃣-Balkanlardan Afrika’ya dek görüldüğü her yerde sevinç göz yaşlarıyla karşılanan, adaletin ve huzurun timsali olan asil ordumuz; karada, havada, denizde gerçekleştirdiği başarılı görevlerle dünya ordularının en iyilerinden olduğunu defaatle göstermiştir.

4️⃣-Düşman askerleri, dönemin en gelişmiş silahlarını bırakıp arkalarına bakmadan kaçarken imkânsızlıklar içinde olduğu hâlde, Büyük Gazi’nin “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum.” talimatına gözünü kırpmadan uyan ordu, temiz Türk evlatlarından oluşan büyük Türk Ordusudur.

5️⃣-“Şurada ne işimiz var, burada ne işimiz var.” diyerek Ordumuzu kışlalara kapatmak isteyen hatta kışlalarda dahi görmeye tahammülü olmayan çürük CHP zihniyetinin kokuşmuş bir temsilcisi Türk ordusunun satıldığını iddia etmiş. Satılmış olan kendisi ve temsil ettiği zihniyettir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*