MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Kılıçdaroğlu, Türk milletinin gözünün içine baka baka yalan söylemektedir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1️⃣-Terör örgütü YPG üniformasıyla öldürülen teröristin tabutu başındaki fotoğrafını faili reddetmezken; Kılıçdaroğlu, bunun fotomontaj olduğunu söyleyerek Türk milletinin gözünün içine baka baka yalan söylemekte, laf kalabalığı ile konuyu başka mecralara çekerek geçiştirmektedir.

2️⃣-Gazi Meclis’imizde bir başka YPG’li teröristi, şovunun bir parçası hâline getiren de aynı CHP’nin bir başka Genel Başkan Yardımcısı idi. Gerçi, Genel Başkanları “YPG, terör örgütü değil; vatanını, halkını savunan bir örgüttür.” derse cemaati ne yapmaz?

3️⃣-“Hiçbir siyasetçi, hiçbir teröristin cenazesine gitmemelidir.” diyerek ilkeler belirleyen Kılıçdaroğlu, boşluğa konuşmakta; sesinin yankısına kendi dahi kulak vermemektedir. Ya da Kılıçdaroğlu, bunları terör örgütü olarak görmemektedir.

4️⃣-Kuruluş ilkelerinden tamamen uzaklaştırılıp şer odaklarının ve terör örgütlerinin beslemesi hâline dönüştürülen CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun; partisini getirdiği bu rezil durum münasebetiyle düne, bugüne ve yarına vereceği bir hesap olmalıdır, olacaktır…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*