MHP seçimde sosyal medyayı kullanacak

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP secimde sosyal medyayi kullanacakMHP’li belediye adayları, yerel seçimlere sosyal medya uzmanları ile hazırlanacak. 18’i büyükşehir, 25’i il olmak üzere toplam 472 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtan ve 8 Aralık’ta da aday tanıtım toplantılarının sonuncusunu İstanbul’da yapmayı planlayan MHP, yerel seçim kampanyası kapsamında sosyal medyaya ağırlık verdi.

MHP, bu kapsamda bütün belediye başkan adaylarının bir sosyal medya uzmanı ile çalışmasını kararlaştırdı. Böylece MHP’li belediye başkan adaylarının tüm çalışmaları, toplantıları ve seçim çalışmaları, Twitter, Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya ile seçmenlere ulaştırılacak.

Adayların tamamının kamuoyuna açıklanmasının ardından il teşkilatlarında görev yapan sosyal medyadan sorumlu bilgi iletişim teknolojileri sorumluları ile adaylarla çalışacak sosyal medya uzmanları, MHP Genel Merkezine çağırılacak. Düzenlenecek eğitim programında, adayların sosyal medya uzmanlarına, partinin seçim kampanyasına ve seçim stratejilerine ilişkin bilgi verilecek, sosyal medyayı nasıl aktif bir şekilde kullanacakları aktarılacak, seçim kampanyası sürecinde sosyal medyada kullanılacak ortak lisan anlatılacak.

MHP’NİN İNTERNET HESAPLARI
Sosyal medyaya ağırlık veren MHP’de tüm il başkanlıkları da sosyal medyayı yoğun olarak kullanıyor. Bu kapsamda il başkanlıklarının resmi Twitter ve Facebook hesaplan da bulunuyor.

MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ’nin resmi Twitter hesabı “dbdevletbahçeli’yi 724 bin kişi, partinin resmi Twitter hesabı “MHP_bilgi”yi ise 65 bin kişi takip ediyor.

Partinin resmi Youtube hesabı “MHP”, resmi İnstagram hesabı “milliyetcihareketpartisi” ve resmi linkedin hesabı da “milliyetcihareketpartisi”.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*