MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Düşmanın dostluğunu benimseyenlerin uykularını kaçırmaya devam edeceğiz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Partimize ve onun kıymetli Genel Başkanı’na nefret kusanların; partileri, yayın organları değişse de “dostları” ortaktır ve bu dostlar nedense daima aziz Türk milletinin düşmanlarıdır. Düşmanın dostluğunu benimseyenlerin uykularını kaçırmaya devam edeceğiz.

1️⃣ Sayın Genel Başkanımız, 28 Şubat 2017’deki grup konuşmasında “Hainlerin uykularını kaçıracağız.” demişti. Ülkemizin dirliği için gövdesini taşın altına koyan Sayın Genel Başkanımıza, Selçuk Özdağ’ın gecenin 3’ünde kustuğu öfke göstermiştir ki uykular, Özdağ’a haram olmuştur.

2️⃣ Sayın Genel Başkanımızın dün ve bugün söyledikleri arasında bir tutarsızlık olmadığını idrak edemeyen Özdağ; hayatı boyunca gelgitler yaşamış, fikir üretmek yerine kendisine sufle edilenleri tekrarlamış kötü bir oyuncu olarak hafızalarda kalacaktır.

3️⃣ Dün, ekranlarda övdüğü partisini, Türk Milliyetçisi görünmek uğruna kapalı kapılar ardında yerden yere vuran Özdağ; tutarlılıktan bahsedecek son kişi bile değildir. Bu şahıs, menfaatleri için susan ancak yaşadığı evi, daha içindeyken gizli gizli kemiren siyasi bir kımıldır.

4️⃣ Mahalle yanarken çekirdek çitleyen, hatta yangın enkazından menfaat umanlar, Sayın Genel Başkanımızı dün anlamamıştır, bugün de anlamalarını beklemiyoruz. Sayın Genel Başkanımızın durduğu yerde büyük Türk milletinin ve ülkemizin âli menfaatleri vardır.

5️⃣ Partimize ve onun kıymetli Genel Başkanı’na nefret kusanların; partileri, yayın organları değişse de “dostları” ortaktır ve bu dostlar nedense daima aziz Türk milletinin düşmanlarıdır. Düşmanın dostluğunu benimseyenlerin uykularını kaçırmaya devam edeceğiz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*